To je to što me zanima!

Spektakl za finale! Argentina je pobijedila i sad ide na Brazil

Lautaro Martinez i Giovani Lo Celso su donijeli Argentini pobjedu u četvrtfinalu Copa Americe protiv Venezuele. Do gola je mogao i Messi, ali mu je sudac odbio dati penal u prvom poluvremenu
Vidi originalni članak

Argentina je u polufinalu Copa Americe! Uspjela je slomiti Venezuelu prvi put nakon 2016. godine i s 2-0 je izbaciti sa turnira.

Po jedan pogodak u svakom poluvremenu Leu Messiju i suigračima je osigurao slavlje. Furiozno su ušli u utakmicu, propustili zabiti iz dvije velike prilike, a onda je vodstvo u 10. minuti osigurao Lautaro Martinez. Messi je ubacio iz kornera, Agüero ju dočekuje na drugoj strani šesnaesterca i puca prema golu. U svoj toj gužvi najbolje se snašao Martinez i petom majstorski pospremio loptu u mrežu.

Deset minuta kasnije Lionel Messi je tražio penal, ali ga nije dobio. Bio je u prodoru, protivnik je zaustavio loptu rukom, sudac je pogledao ponovljenu snimku, a onda odlučio da to nije dovoljno da za Argentinu dosudi penal.

Mogao je Martinez i na početku drugog poluvremena do gola, sjajno je pucao s ruba šesnaesterca, ali pokraj stative.

Sve dvojbe su razriješene u 74. minuti kada je Lo Celso zabio za 2-0. Gol ide na dušu golmanu Venezuele Farinezu. Agüero je pucao točno u njega, ali mu je lopta ispala iz ruku. Lo Celso je bio spreman kazniti ga...

U polufinalu nas čeka prava poslastica - Brazil protiv Argentine! Drugi par dobit ćemo nakon utakmica Kolumbije i Čilea te Urugvaja i Perua.

 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 29.06.2019.

    Dobro frank sinatra vidim da ne razlikuje hokej od nogometa

  • blokirani_lovac 29.06.2019.

    Novinar ce se na kraju morati izviniti Messiju licno za sve pljuvanje i reci koje je napisao na ovom portalu.

  • 29.06.2019.

    Pa neće valjda sada Argentina izgubiti i treće finale Copa-Americe zaredom?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare