To je to što me zanima!

Spektakularan HNL transfer: Još jedan bivši 'vatreni' na Rujevici!

Alen Halilović već je na Rujevici, sutra postaje riječka 'desetka'. Za potpis je ostalo još par detalja, a kad prođe liječnički pregled klub će u srijedu objaviti još jedno veliko ljetno pojačanje
Vidi originalni članak

Danas je nemoguće sakriti velike poteze prijelaznog roka, a da priča ne procuri ili od strane menadžera, ili kluba koji prodaje, ili kluba koji kupuje ili liječnika kod kojih igrač dođe na pregled. Ali...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navijačima Rijeke je posve svejedno, njih zanima samo s kojim će snagama 'bijeli' u sezonu koja uskoro počinje, a "tajna" je uostalom ionako već 'provaljena':

Alen Halilović (26) nova je 'desetka' Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka! Ostale su još neke pojedinosti o eventualnim postocima od izlaznog transfera koje ne bi smjele narušiti gotovo završeni posao.

Halilovićev ugovor, naravno, ovisi i o još jednoj formalnosti: prolasku liječničkog pregleda. Kad se i to obavi klub bi sutra mogao objaviti još jedno veliko ljetno pojačanje.

Službene potvrde s Rujevice nema, ali navijači mogu očekivati video najave, a onda i službeno predstavljanje jednog od najvećih dragulja hrvatskog nogometa u posljednjem desetljeću.

Dinamo, Barcelona, Sporting Gijón, Las Palmas, HSV, Milan, Heerenveen, Birmingham City, Reading i... Rijeka kao deseti klub u karijeri 'fantaziste' koji je bio doslovno planetarni talent, ali se negdje putem pogubio.

Što znači da mu je Rijeka - idealna destinacija na kojoj su karijere vrhunski oživjeli KramarićMurić, Andrijašević, Pavičić i brojni drugi 'zaboravljeni' majstori.

Već su došli Mitrović, Vrančić, Pavlović... Ako Halilović misli ozbiljno onda i Rijeka u sljedećoj sezoni misli - jako ozbiljno!

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 149

  • magicmushrooms 22.08.2022.

    Ovo je smjesno da se mali Halilovic smatra pojacanjem !!!! Zemljacina samo tako

  • Africa1 06.07.2022.

    realno tu nema nista spektakularno....da je valjao vani,tamo bi i ostao.buduci da je jos mlad i ima potencijala,dosao je u Rijeku ne zato sto nije imao gdje ici nego zato sto zna da ce igrati...i druge godine se prodati...vjerovatno ne bi igrao u Dinamu jer tamo imaju dovoljno kadra...u Rijeci ima sigurno mjesto i perspektivu...

  • gnojna družina 06.07.2022.

    Brutalan posao i za rijelu i alena. Sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare