To je to što me zanima!

Spektakularna borba! Whyte je slavio, čak je i sudac pljeskao...

Dilian Whyte (28) pobijedio je Dereka Chisoru (32) u Manchesteru u meču za naslov interkontinentalnog prvaka. Bila je to beskompromisna borba u 12 rundi i najbolji meč godine...
Vidi originalni članak

Čak je i sudac stao na sredinu ringa i zapljeskao. A to se ne viđa često.

Kao ni sjajna borba koju su priredili Chisora i Wyhte u borbi za interkontinentalnog prvaka u Manchesteru kao predmeč Anhoyja Joshue i Erica Moline.

Trebao je to biti meč za naslov britanskog teškaškog prvaka, ali britanski boksački savez kaznio je Chisoru zbog divljanja na presici i bacanja stola na protivnika pa je ovo bio "samo" meč za interkontinentalnog prvaka. I bio je to meč godine. 

Dilian Whyte slavio je protiv Chisore podijeljenom odlukom sudaca u daleko najboljoj borbi godine. Tukli su se na snimanju emisija, bacali čaše jedan na drugoga, stolovi su letjeli na "presicama", a istim tempom nastavili su u ringu.

Od prve minute beskompromisna tučnjava po boksačkim pravilima, bez prljavština i pobjeda Whytea. Ali sve je moglo završiti i na stranu Chisore koji je u petoj i osmoj rundi imao protivnika pred nokdaunom.

Vratio se Whyte i kažnjavao zadihanog Chisoru koji ni nakon toga nije posustajao. Fantastična borba i 21. pobjeda 28-godišnjeg Whytea koji je ostao na samo jednom porazu u karijeri dok je četiri godine stariji Chisora sve iznenadio i sjajnom predstavom potvrdio da je još tu.

Dečki, svaka čast. A čak ni stolovi nisu letjeli...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • gladijator 11.12.2016.

    To je bio pravi meč, prava borba, što bi ljudi rekli boksačka poslastica! Chisora je pokraden lagano, 3-4 puta ga je poslao u pednokautno stanje, a Whyte njega "možda" jednom! Kako god tata David Haye je sve to gledao!

  • mizidari 11.12.2016.

    Cak i Rocky ne bi izdrzao ovoliko udaraca😎Strava mec😀Mrze se ali i postuju!

  • libeluli 11.12.2016.

    Svaka cast obojici boksaca ali i sucu... drugi mec samo pokazao suverenost...izrazitu

Komentiraj...
Vidi sve komentare