To je to što me zanima!

Spektakularna utakmica: Barca u Samoboru, Kasun na terenu

Veterani slavne Barcelone odigrat će prijateljsku utakmicu protiv KK Samobora u subotu u 17.30. Domaćini prikupljaju donacije za udrugu Nova budućnost, koja zbrinjava 60-ak djece
Vidi originalni članak

Mario Kasun bivši je NBA igrač, a dvije godine karijere proveo je u Barceloni. Njegovo prijateljstvo s predsjednikom samoborskog sportskog saveza Mirom Kelečićem dovelo je slavnu Barcelonu u Samobor.

U subotu u 17.30 sati veterani Samobora odigrat će prijateljsku utakmicu protiv Katalonaca, a ulaz je besplatan. Za veterane Barce igrat će i Kasun. Prvu loptu u Sportskoj dvorani Samobor podbacit će Janica Kostelić.

Državna tajnica za sport bit će jedna od mnogih bivših i sadašnjih sportskih djelatnika koji će biti na subotnjem spektaklu koji ima i humanitarni karakter.

Domaćini prikupljaju donacije za udrugu Nova budućnost, koja zbrinjava 60-ak djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi na šest lokacija diljem Hrvatske. 

Za one koji neće uspjeti ući u dvoranu, Radio Samobor omogućio je izravni prijenos na internetskim stranicama www.radiosamobor.hr  i www.kksamobor.hr.

Veterani slavne Barcelone neće u Samoboru samo odraditi utakmicu i pravac kući. Stižu u petak, a ostat će četiri dana. Vodit će školu za mlade igrače Samobora, sudjelovat će na Fašniku te u razgledavanju Samobora i Zagreba.

Posjetit će i Muzej Dražena Petrovića.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bbbdado 24.02.2017.

    Lijepa promocija Hrvatske , Samobora , košarke...

  • kamen1983 24.02.2017.

    Oce tomic igrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare