To je to što me zanima!

Splićanin Milas na Rusa kojeg je nokautirao Anthony Joshua

Milas je u 13 profesionalnih mečeva protivnike nokautirao deset, a pobijedio svih 13 puta. Bahtov je od 13 poraza u svoja 52 profi meča 2014. jedan doživio od šampiona, Britanca Anthonya Joshue
Vidi originalni članak

Splitski boksač Petar Milas (23) samo je tri dana prije meča doznao s kim se bori u subotu u 22 sata.

Milasov će protivnik u Münchenu biti ruski rutiner Denis Bahtov (39).

Kako kaže Željko Mavrović, "Nije meč za titulu, nije ni za veliku lovu, ali je jedna od onih borbi koje Milas mora proći na putu do potvrde svog velikog potencijala".

Našem su boksaču zbog ozljeda otkazali i Francuz Cyril Leonet i Poljak Sergiej Werwejko, a dobio je 16 godina starijeg protivnika:

- Razlika u visini je 15 cm u moju korist. Dakle, držati ga i udarati s distance, a ako pobijedim nokautom... Utoliko bolje - kaže Milas koji je u 13 profesionalnih mečeva pobijedio svih 13 puta, a od toga 10 puta nokautom.

Dobio batine od Joshue

Inače, Bahtov je od 13 poraza u svoja 52 profi-meča jedan doživio i od svjetskog šampiona, 2014. od Britanca Anthonya Joshue.

Veliki Joshua je kazahstanskog Rusa dobro istukao i riješio u dvije runde, a nakon meča komentirao: "Velik je i jak, Bahtov nije nimalo bezazlen protivnik"

- Bahtov se sa Joshuom dobro potukao, a izgubio je sudačkim prekidom. Jak je, ima tvrdu bradu... Školski odličan boksač - upozorio je Mavrović.

Milas je već boksao u minhenskom Ballhaus Forumu i uredno pobijedio Talijana s njemačkom licencom, Francesca Pianetu.

Bahtov sam sebe pompozno naziva: Darth Vader.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 05.04.2019.

    Milas će nokautirati tog rusa u prvoj rundi...

  • bedak11 05.04.2019.

    Joshua je imao skor 8-0 kada je pobijedio ovog lika, i imao je 25 godina. Milas ima skor 13-0 iako su to losiji protivnici od joshuinih, i 23 godine. I sad je vjerojatno na manjoj razini nego protiv joshue, ipak je ostario 5 godina, ali ipak ce to biti dobro iskustvo. S ovom pobjedom, ako bude nekim prekidom bi mogao skocit negdje na 35. mjesto najboljih teskasa svijeta po boxrecu, trenutno je 44. Jos dvije godine bi trebao boksat protiv ovakvih kanti, da skupi iskustva, skupi nesto sitno bodova i postane bolji, i onda sa 25-26 godina ako dovoljno napreduje krenut prema vrhu, barem prema top 20, top 15. Ne vidim ga bas na vrhu, ali ima sanse da bude tu negdje, oko top 10 u vrhuncu. Nadam se da sam u krivu i da ce osvojiti pojas, al sumnjam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare