To je to što me zanima!

Split CO na probu dovodi Amerikanca Michaela Leeja

Nakon novog domaćeg poraza, ovog puta od Crvene Zvezde, vodstvo Splita CO-a odlučilo je krenuti u pojačavanje postojećeg kadra
Vidi originalni članak

Poraz u neizvjesnoj završnici od Crvene Zvezde rastužio je igrače, trenera Čizmića i navijače 'žutih' koji su se okupili na Gripama, no više od neizvjesne utakmice nije se moglo očekivati od oslabljene momčadi sa Gripa. Svjesni su toga i čelnici klub, pa su nakonotpuštanja  Anthonyja Granta i Stephana Bruna, dogovorili jednomjesečnu probu s mladim 24-godišnjim Amerikancem Michaelom Leejom. Lee je nakon uspješne karijere na sveučilištu St. Bonaventure početkom sezone potpisao ugovor sa Choletom, no ubrzo se ozljedio i od tada nije igrao.
Na zadnjoj sveučilišnoj godini 205 cm visoki krilni centar postizao je 17. 5 koševa uz osam skokova i dvije asistencije u prosjeku. Lee će se momčadi priključiti u četvrtak, no neće konkurirati za sljedeće gostovanje "žutih" kod Olimpije. Ukoliko prođe sve testove i zadovolji ukus trenera Čizmića mogao bi zaigrati u 20. kolu NLB lige, kada na Gripama gostuje Vojvodina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare