To je to što me zanima!

Split deklasirao Željezničar bez Ivice Križanca i Ante Rebića

Baraban, dvaput Pehar i Glumac zabili su za Split za uvjerljivih 4-1 protiv Želje. I to bez viroznih Križanca i Marčića, ozlijeđenog Vitaića, te Rebića, Radeljića, Fučeka...
Vidi originalni članak

Pred oko 500-tinjak gledatelja, Split je na Parku mladeži deklasirao sarajevski Željezničar s 4-1. 

Rano su 'crveni' riješili pitanje pobjednika. Već u 33. minuti Pehar je svojim drugim golom povećao na 3-0, a nešto kasnije su preko Glumca poveli 4-0, a konačni rezultat postavio je Selimović dvije minute prije kraja. Prvi gol postigao je Baraban, a vrijedi napomenuti kako je Vulić na teren poslao kombiniranu momčad.

Nije bilo viroznih Križanca i Marčića, ozlijeđenog Vitaića, te Rebića, Radeljića, Hrgovića i Fučeka, koji neće moći nastupiti u prvoj utakmici nastavka prvenstva protiv Zagreba zbog kartona.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Firefox_1 10.02.2013.

    1. Split je odlična ekipa koja može i Dinamo nakantat! 2. Iako se je stalno omalovažava, HNL je pojam za sve lige u okruženju osim za Astrijsku i Rumunjsku!

  • user_196112 09.02.2013.

    Obadvije lige su lose kvalitativno realno HNL je nesto bolji ali nije ovo bas mjerilo jer Splitu prvenstvo pocinje 19.2 a Zeljeznicaru 17.3 mozda je i to jedan od razloga stim da je se zeljeznicar izmasakriro na pripremama u Rovinju nesto takvo nisam nikad ni cuo 7 igraca se tesko povredi u bezazlenim duelima stvarno je bil tuzno vidjeti protiv Istre 3 igraca se povrede u roku od 10 minuta od toga jedan sa SUSICEVOG POPISA ZA SLOVENIJU ne umanjujem vrijednost SPLITA al ovi stvarno nemaju srece

  • Švejk 09.02.2013.

    Split je prvi klub u Splitu,jel jasno hajdukovci.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare