To je to što me zanima!

Split dobio Dardu i najavio ulazak u TOP 4 momčadi...

Košarkaši Splita pobjedili su Dardu u derbiju A1 košarkaške lige 83-73. Splićani su tako napravili veliki korak ka ulazu među najbolje četiri momčadi
Vidi originalni članak

U derbiju A1 hrvatske košarkaške lige između Splita i Darde slavili su domaćini rezultatom 83-73 i tako napravili veliki korak ka plasmanu među četiri najbolje momčadi koje će u nastavku sezone igrati s NLB ligašima. Splićani su krenuli bolje, do kraja prve četvrtine stigli do 11 koševa viška, koje su do poluvremena još i povećali, a najbolji pojednici žutih u tom dijelu susreta bili su Zoran Vrkić, Jere Macura i Josi Sobin. U nastavku susreta gosti okreću na zonsku obranu i preko iskusnih Ridla i Krole dolaze na korak do iznenađenja. Na koncu se momčad trenera Borisa Kurtovića ipak uozbiljila i privela susret kraju, te ih samo još korak dijeli do plasmana u društvo najboljih.
- Nije to iznenađenje. Split je dobra momčad, a mi smo utakmicu otvorili sa minusom od 15 koševa koji kasnije nismo uspjeli uhvatiti - rekao je Zvonimir Ridl, dok je trener Splićana Kurtović najavio kako ova momčad može i puno više.
- Od početka sezone rastemo iz kola u kolo, sad kad smo ostali bez Delaša, svaka nam je pobjeda važna i nadam se da ćemo izboriti mjesto u ligi za prvaka - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nick name 08.02.2010.

    a derbi Zabok-Dubrava??!! uvijek puna dvorana,Zabok u lovu na 1 mjesto i doigravanje,ludnica bi bila i pravi poklon gradiću kojem treba svoja dvorana konačno,jer sad igraju u obližnjoj Bedekovčini..žalosno,ali super je to što se bore za doigravanje i to u tek 2 sezoni u a-1 ligi!! usput razbili smo Dubravu kao beba zvečku!! ajmo Zaboče!

Komentiraj...
Vidi sve komentare