To je to što me zanima!

RNK Split dobio je pojačanje: Brlečić potpisao na tri godine

Mario Brlečić je kvalitetan igrač kojega se sjećam još iz Varteksa, a igra na poziciji na kojoj smo najdeficitarniji, rekao je Zoran Vulić nakon dovođenja igrača Zeline
Vidi originalni članak

Popisu putnika koji će u petak krenuti na pripreme u Tursku, na kojemu su Vuković, Zagorac, Sunara, Križanac, Rebić, Radotić, Radeljić, Vojnović, Paracki, Marčić, Hrgović, Zeba, Fuček, Belle, Glavina, Glumac, Kvesić, Obilinović, Bagarić, Galović, Erceg, Baraban, Pehar i Serdarušić, trener RNK Splita Zoran Vulić dodao je u četvrtak popodne još jedno ime, ono Marija Brlečića. Brlečić je protekle jeseni igrao za Zelinu, a ranije je nastupao za zaprešićki Inter i Varteks. Pojačat će vezni red ''crvenih''.

- Brlečić je kvalitetan igrač kojega se sjećam još iz Varteksa, a igra na poziciji na kojoj smo najdeficitarniji - kazao je trener Splićana Zoran Vulić.

Brlečić je potpisao ugovor do ljeta 2016. godine.

- Svatko bi morao biti sretan da u današnje vrijeme potpiše ugovor s ovako sređenim klubom. Znam da je konkurencija velika, no na meni je da se nametnem i opravdam ukazano povjerenje - kazao je po dolasku u Park mladeži Brlečić.


Idi na 24sata

Komentari 9

  • 18.01.2013.

    Split je preslab klub za Šimeka, može on i bolje!!

  • matacforza 17.01.2013.

    sjećam se da je jedne godine hajduku zabio gol za pobjedu :)

  • chicomendez 17.01.2013.

    da ljudi... ali Šimek ide u Premiership

Komentiraj...
Vidi sve komentare