To je to što me zanima!

Split pobijedio Zagreb i upisao prvu pobjedu u 2016. godini...

Nogometaši Splita su na Parku Mladeži pobijedili nogometaše Zagreba i upisali prvu pobjedu u 2016. godini. Strijelac jedinog gola za 'crvene' bio je Dražen Bagarić u 60. minuti
Vidi originalni članak

RNK Split i NK Zagreb otvorili su 23. kolo Hrvatskog nogometnog prvenstva. Nogometaši Splita pobijedili su Zagreb 1-0 golom Dražena Bagarića u 60. minuti i tako upisali prvu pobjedu u 2016. godini.

Ništa čudno pošto je Zagreb uvjerljivo zadnji na tablici i ima samo jednu pobjedu u 23 odigrana kola. Bio je ovo 16. poraz 'pjesnika' u sezoni i treći zaredom. 

Split je bio bolji. Ustvari, puno bolji i pravo je čudo što Zagreb nije primio više golova. Na golu momčadi Dražena Medića briljirao je mladi Dominik Livaković, golman Zagreba kojeg je Dinamo kupio i ostavio ga na posudbi do kraja sezone.

Imao je Dražen Bagarić prilika zabiti i dva ili tri gola, no bio je neprecizan i ostao na osam golova u sezoni. Sjajnu priliku pred kraj susreta imao je i Zagrebov napadač Dino Špehar no spetljao se prilikom driblinga oko Livakovića i nije uspio zabiti.

U sljedećem, 24. kolu Split će gostovati na Maksimiru u nedjelju u 15.00 sati. Dinamo će tražiti uzvrat za poraz na Parku Mladeži 30. listopada 1-0. Zagreb u sljedećem kolu dočekuje Istru u Kranjčevićevoj.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • programko 20.02.2016.

    to vi zovete prvom ligom gledao sam tekmu od muke sam jos malo zaspao juniorske utakmice su kvalitetnije od te tekme u prvo ligi imamo samo tri kvalitetna kluba hajduk ,rijeka i dinamo ovo sve ostalo je duga liga to je zbog toga sto neigra kvaliteta a ne mamini i tatini sinovi

  • -mingo 19.02.2016.

    Gledam onog Gudelja u Zagrebu, pa si mislim jbt pa svako kod nas može igrat nogomet.

  • ines974 19.02.2016.

    Jadnici Zuzulovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare