To je to što me zanima!

Split spreman za Belupo: Jaki su, ali kod kuće smo mi favoriti

Nogometaši Splita očekuje i treći derbi u tri kola HNL-a. Nakon Rijeke, koju su uspješno apsolvirali, te Hajduka gdje nisu bili pravi, odmjerit će snage i sa Belupom
Vidi originalni članak

- U početna tri kola imamo tri derbija s dva protivnika koja se bore za sam vrh prvenstvene ljestvice. Uz puni respekt prema momčadi Slavena, mi smo na domaćem terenu favoriti i idemo na pobjedu, pogotovo imajući na umu da moramo ispravili kiks iz prošloga kolo – kazao je trener Tonći Bašić i dodao:

- Slaven Belupo ima karakter, to je sretan spoj kvalitete i mladosti, a u novom sustavu igre jako dobro djeluju. No ako mi budemo pravi kao protiv Rijeke, osvojiti ćemo sva tri boda – uvjeren je Bašić koji još uvijek ne može računati na nedovoljno oporavljenog Ivicu Križanca.

Prinova Splita Aljoša Vojnović u nedjelju će istrčati protiv svoje bivše momčadi.

- Dobro ih poznajem jer u postavi imaju 80 posto igrača iz prošle sezone. Prije su bili izrazito domaćinska momčad, no sad se to promijenilo, opasni su, prijete iz kontri i polukontri, te redovito uzimaju bodove u gostima. Imaju izrazito pokretne vezne igrače, koji nose njihov sustav igre i neće nam biti lako protiv njih u nedjelju – upozorava Vojnović, koji se prisjetio i utakmice prošloga kola protiv Hajduka.

- Hajduk nam je pokazao da ne možemo pobijediti nikoga ako ne igramo sto posto. Zato protiv Slavena nema kalkulacija, idemo po tri boda. Utakmica s Hajdukom nas je sve upozorila da se uvijek moramo pokazati u najboljem svjetlu – zaključio je Vojnović, koji je među ostalim igračima Slavena, kao veliku opasnost istakao svog prijatelja i koprivničkih dana, Tomislava Bušića.

- On je predator u šesnaest metara i vrhunski profesionalac.

Ekskluzivno: 

Utakmicu možete gledati uživo na T-portalu za 1kn!

Detalje promotivne akcije MaxTv-a i T-portala potražite OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mp0711 04.08.2012.

    Ove sezone liga izgleda puno zanimljivije nego prošle. Skoro svako, svakoga može pobijediti. Čak ni dominacija Dinama na otvaranju prvenstva nije kao prethodnih sezona. Smanjivanje lige je pravi potez tako da mislim da će slijedeća sezona biti još bolja uz poštivanje propisa i pošteno suđenje vidi se svjetlo na kraju tunela. Klubovi poput Slavena, Splita, Rijeke i Istre trebaju poslužiti kao primjer ostalim 'manjim' klubovima u HNL-u. Žao mi je mojih Slavonaca, Cibalije i Osijeka jer bojim se da će jedna od te dvije siromašne ekipe ispasti jer čeka ih borba za opstanak sa Interom, Zadrom, Zagrebom i Lokomotivom. Tako da će i 2. pa i 3. liga od slijedeće sezone biti puno jača nego što je bio slučaj prethodnih godina i u prvu ligu će ulaziti spremniji. Nadajmo se poštenju i regularnosti...

  • annamarijas 04.08.2012.

    e bas me zanima tko ce pobijediti :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare