To je to što me zanima!

Splitovci otišli u posjet Romi: Dogovaraju transfer Rebića?

Saznajemo kako čelnike Rome zanima mogućnost da na ljeto u svoje redove dovedu najboljeg igrača Splita Antu Rebića. U Rim je otputovalo tročlano izaslanstvo
Vidi originalni članak

Tročlana delegacija RNK Splita otputovala je u Rim, gdje će tri dana boraviti u kampu Rome. I premda iz Parka mladeži najavljuju kako je u pitanju prijateljski posjet, te kako su u pitanju razgovori o mogućoj suradnji na nivou omladinskih pogona, saznajemo kako čelnike Rome najviše zanima mogućnost da na ljeto u svoje redove dovedu najboljeg igrača Splita Antu Rebića.

S obzirom da su na put u Rim krenuli sportski direktor Tonći Bašić, šef omladinske škole Darko Butorović i klupski glasnogovornik Jerko Trogrlić, jasno je da konačan dogovor neće biti postignut. Jer bez predsjednika Slavena Žužula na Parku mladeži se ne može ništa napraviti, a kamo li prodati njegova ljubimca Antu Rebića, za kojeg je interes pokazalo već nekoliko inozemnih klubova.

No iz izvora bliskih klubu saznajemo kako je interes Rome za Rebića najkonkretniji. Navodno je još Zdenek Zeman u Rebiću vidio 'novog Bokšića', no njegovim odlaskom s klupe Rome cijela je priča pala u drugi plan. Sada se opet aktualizirala, jer, na ljeto će Hrvatska u EU, a mladi reprezentativac Rebić više neće biti stranac. Ne manje važno i Aurelio Andreazzoli ima o mladom napadaču lijepo mišljenje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • marin arsenal 19.03.2013.

    ako ode grijat će klupu ili bit po posudbama,i nakon par sezona će se vratit u hnl...

  • kapitalist86 19.03.2013.

    Hm,a tko su Splitovci???????????

  • ramzes2 19.03.2013.

    nadam se da ce ga dobro unovcit

Komentiraj...
Vidi sve komentare