To je to što me zanima!

Sponzor kupio dresove za 8€ i na njih zalijepio grb i zastavu!

Talijanski brend Givova, koji oblači reprezentaciju Venezuele, nije mogao nabaviti dovoljno dresova pa su kupili rezervne u trgovini. Preko njihovog loga prelijepili su svoj bez obzira što ni boja nije odgovarala
Vidi originalni članak

Prijateljsku utakmicu protiv Katalonije reprezentativci Venezuele igrali su u rezervnim dresovima jer njihov sponzor Givova nije uspio dostaviti dovoljno dresova prije utakmice. To ne bi bio toliki problem da nove dresove nisu kupili neposredno prije utakmice po osam eura u trgovini. Na dresove njihove robne marke samo su zalijepili svoj logo i zastavu Venezuele.

Igrači i navijači su ogorčeni, a na Twitteru ih je napao veznjak Tomás Rincón.

- Givova, zahtijevamo maksimalan respekt prema našem nacionalnom dresu i svakom članu ekipe. Ne imati spremne majice i naštampati logo na druge koje ste kupili za ovu utakmicu je žalosno i sramotno - napisao je Rincón.

U siječnju je također bilo problema s bojom dresova koji su bili značajno drugačiji. Givova je već tada uspjela razljutiti navijače. Venezuela je izgubila utakmicu 2-1. Katalonce je prevodio kapetan Gerard Pique, a golove su zabili Bojan Krkić i Javi Puado. Katalonija nije bila potpuna, nisu igrali Xavi i Cesc Fabregas, a klubovi nisu htjeli pustiti igrače jer Uefa i Fifa ne priznaju Kataloniju.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • dirk_nowitzki89 26.03.2019.

    I dobiju argentince sa “GOAT-om” messijem u postavi 3-1😂😂😂😂 kakva lakrdija. Ovu venezuelu bi malta rastavila 5-0....al pustimo to, ljudima je stvarno uzasna situacija u drzavi. Valjda ce rijesit sve na dobro

  • Hawke 26.03.2019.

    Odmah raskid s njima. Neprofesionalno i sramota.

  • Roberto Barcello 26.03.2019.

    I onda kažu da Katalonija nebi bila u top 20 zemalja na fifinoj ljestvici ! Prije par godina vjerovatno bi igrali i u nekom polufinalu ili finalu na Euru ili Svjetskom prvenstvu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare