To je to što me zanima!

Sprdaju se s Lukom, a taktički je izvanredno zatvorio prostor

Gleda li se površno Modrić zbilja ispada smiješan, no Luka je zapravo napravio sjajnu stvar jer je zatvorio prostor i zaustavio Messijevo dodavanje kroz sredinu...
Vidi originalni članak

Ne prestaju odjeci El Clasica u kojem je Barcelona pred svojim navijačima svladala Real Madrid 2-1. U jednoj snimci koja je postala 'hit' na internetu Lionel Messi je primio loptu i krenuo prema polovici Reala. Ispred njega su u tom trenutku bili Luka Modrić i Toni Kroos, a hrvatski je reprezentativac umjesto na Messija počeo trčati dalje od njega. 

Takav Lukin potez naišao je na sprdnje brojnih 'navijača' na društvenim mrežama, i gleda li ga se površno Modrić zbilja ispada smiješan, no hrvatski je reprezentativac zapravo napravio vrlo dobru stvar jer je išao zatvoriti prostor i zaustaviti dodavanje kroz sredinu koje bi 'slomilo' obranu 'los blancosa' i stvorilo izravnu gol priliku. Messi se ionako vrlo rijetko odlučuje na solo prodore sa svoje polovice. 

Luka je nekome možda ispao smiješan, no sigurni smo da je u očima svog trenera Carla Ancelottija i njegovih taktičkih uputa prije utakmice zapravo napravio najbolju moguću stvar. Ionako su ga suigrači i mediji u Španjolskoj označili ključnim čovjekom kako El Clasica, tako i Realova nastavka sezone.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • plik 27.03.2015.

    ja jednostavno ne kuzim kako je Real mogao odvojiti 9 liga prvaka i ostale stvari bez Luke Modrica..

  • plik 27.03.2015.

    asd malo gledam pomnije ovu snimkicu, i objektivno, patuljak je ovo bez veze odigrao, jer, bio je u poziciji zatvorit Lea, jer bi bila trojica na njemu.. ili bi ga zastopali ili bi bi faul.. ovako je tek imao vremena guznut loptu da je htio u dubinu jer se patuljak odmical od njega, i dao mu vremena mislit..

  • plik 27.03.2015.

    ah, vi neznalice jedne.. Luka patuljak je jedini igrac u povijesti cija dodavanja u prosloj ili pretprosloj utakmici, rezultiraju golovima u utakmici kaj se danas igra.. Lukica igra nogomet koji je na jednoj, nama smrtnicima neshvatljivoj, metafizickoj razini... Tek evolucijski razvijenija inačica homo sapiensa, u jednoj novoj eri, za jedno dvjesto, tristo tisuća godina, (a koja će, uzgred, poprimiti oblik glave i frizurice naseg Lukice), moci ce shvatiti u potpunosti njegovu igru..

Komentiraj...
Vidi sve komentare