To je to što me zanima!

Sprema se novi spektakl: Fury i Wilder će se boriti u svibnju

Predsjednik WBC-a Mauricio Sulaiman već je dva puta pomakao rok do kojeg Wilder i Fury mogu dogovoriti sve detalje borbe. Drugi rok bio je u utorak, a Sulaiman je sada optimističan kako je u ponedjeljak - sve gotovo
Vidi originalni članak

Deontay Wilder i Tyson Fury u ponedjeljak će i službeno najaviti svoju borbu, doznaje engleski Sun.

Dvojac se borio u prosincu, a nakon što je borba završila neriješeno iako je po mnogima Fury bio bolji špekulira se o revanšu.

WBC organizacija također želi da se ova borba dogodi, pa je predsjednik iste Mauricio Sulaiman već dva puta pomakao rok do kojeg Wilder i Fury mogu dogovoriti sve detalje borbe. Drugi rok bio je u utorak, a Sulaiman je sada optimističan kako je u ponedjeljak - sve gotovo:

- Obojica su u pregovorima pokazali dobru vjeru i sve ide u dobrom smjeru, nastavit ću nadgledati i do ponedjeljka odlučiti hoću li se uplesti - rekao je Sulaiman pa objasnio zašto u WBC-u žele da uspije dogovor između dvaju boraca:

- Cilj je da uvijek promotori sami dogovore borbu, a ova je borba jako bitna za svijet boksa i naša je dužnost iskoristiti sve što imamo kako bi se ona ponovno dogodila.

Sa Sulaimanovom pričom poklapa se i ona Furyjevog promotora Franka Warrena koji je rekao kako će u ponedjeljak Tyson imati važnu objavu:

- Radili smo na nekim stvarima i mislim da će Fury svoju budućnost najaviti u ponedjeljak - rekao je za TalkSport.

Čini se da je sve skoro pa dogovoreno, a prema izvorima Suna borba bi se trebala odviti 18. svibnja u New Yorku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bedak11 15.02.2019.

    Za ljude koji pisu da joshua izbjegava ovu dvojicu, jedan podatak. Joshua je u zadnjih par borbi dobivao 20 milijuna funti po borbi, i tako ce biti protiv millera, a protiv ove dvojice bi zaradio jos i vise. Njegovi protivnici, npr povetkin je zaradio oko 6 mil funti. Wilder je protiv furya zaradio oko 5 mil dolara, sad ce mozda malo vise ali ne puno. A protiv joshue trazi da imaju 50-50 i to nije realno. Navodno mu je slao neke ugovore od 100 mil, koje ni nema, a i dalje nisu realni, jer da jesu bi ih joshua prijvatio. Joshua je glavna zvijezda i njega se pita, da mu ja kazem ajmo se borit i daj mi 100 mil eura, normalno da nece, al to ne znaci da me se boji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare