To je to što me zanima!

Spreman je: Cristiano Ronaldo igrat će večeras protiv Bayerna

Portugalski nogometaš izdržao je bez ikakvih problema posljednji trening prije prve utakmice polufinala s Bayernom. Bale se također oporavio i igrat će od početka
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo izdržao je posljednji trening i sigurno će igrati večeras protiv Bayerna u Madridu. Španjolski mediji javljaju kako se na treningu nije moglo vidjeti da Ronaldo ima problema s ozljedom i uvjeravaju da će biti u prvoj postavi madridske momčadi.

- Ronaldo će igrati samo bude li potpuno spreman. Ako će postojati i najmanja mogućnost da obnovi ozljedu, neće biti u sastavu - rekao je Carlo Ancelotti prije posljednjeg treninga.

No Cristiano je izdržao sve napore i Pep Guardiola imat će brigu više. Spreman će biti i Gareth Bale koji je zaliječio prehladu. U prvih 11 neće biti nedovoljno oporavljenog Marcela, no Ancelotti na toj poziciji ima Fabija Coentraa.

Guardiolin jedini veći problem je mogući izostanak Alabe koji je propustio prvenstvenu utakmicu za vikend. Prema pisanju njemačkih medija trebao bi biti spreman, no pitanje u kakvom je stanju nakon bolesti. Španjolski trener ne može računati na Alcantaru, Contenta i Shaqirija, dok se Neuer vraća na gol nakon dvije propuštene utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • strmi007 23.04.2014.

    Najbolji igrač svijeta

  • Jazavac1985_1 23.04.2014.

    Real 50% jači kad igra Ronaldo, a Bayern kad igra Mandžukić

  • Sport1010 23.04.2014.

    Ja mislim da ovdje ima najviše realovih navijača,ne znam zašto ali uvijek se prave ovdje najglasniji i najpametniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare