To je to što me zanima!

Umalo nova sramota: Huligani su opet htjeli izazvati nerede...

Ovaj put francuska je policija bila znatno opreznija. Ozbiljno su shvatili upozorenja iz hrvatske kako huligani spremaju nove nerede, pa i napad na glavnog suca, pa su detaljno pretraživali sve koji su ulazili na tribine
Vidi originalni članak

Huligani s tzv. crne MUP-ove liste i u utorak su, doznajemo, pokušali ući na stadion. No u tome ih je spriječila lokalna francuska policija. Veliki dio od 32 huligana, koje je MUP identificirao na snimkama s utakmice protiv Češke kad su na teren ubacili bengalke i topovski udar, imali su namjeru 'prošvercati' se s kartama na tuđa imena i na utakmicu sa Španjolcima.

No ovaj put francuska je policija bila znatno opreznija. Ozbiljno su shvatili upozorenja iz hrvatske kako huligani spremaju nove nerede, pa i napad na glavnog suca, pa su detaljno pretraživali sve koji su ulazili na tribine. Barem većem dijelu huligana zapriječili su ulaz. Time je možda izbjegnuta nova katastrofa.

Prema informacijama iz vrha naše policije, osiguranje je bilo jako, dobro organizirano, pa veći dio problematičnih nije uspio gledati utakmicu sa stadiona. Prema prvim informacijama, Francuzi nikoga od njih nisu uhitili. Čini se kako će procesuiranje zbog nereda na utakmici s Češkom prepustiti hrvatskim vlastima. Policija je, kao što je poznato, najavila da će sve identificirane izgrednike uhititi već pri ulasku u Hrvatsku, a kontrole na svim graničnim prijelazima su pojačane.

Granični policajci imaju popis huligana i registarske oznake automobila u kojima su izašli iz Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 307

  • IgorHoraček 22.06.2016.

    e dobro da sad znaju kako da ne postupe

  • croaticum 22.06.2016.

    Jos uvijek ima takvih koji opravdavaju i imaju lijepe rijeci za ove huligane koji su samo sredstvo politickih mocnika, zar nije cudno da ni dodanas nisu pronadeni "svastikasi", po cijoj su zeli to napravili i tko ih stiti? U svakom slucaju ih ostojic nije otkrio i pokazao, zasto?

  • plutarh 22.06.2016.

    baš se pitam ...jel imamo bolje igrače i reprezentaciju ili imamo veću petu kolonu, jude, izdajice , četnike i hulje, ubačene i zamaskirane u našim redovima !'

Komentiraj...
Vidi sve komentare