To je to što me zanima!

Spursi nakon produžetka uzeli Zapad za novo finale s Heatom

U produžetku je Oklahoma posljednje vodstvo imala pri rezultatu 107-106, ali su Spursi serijom 6-0 osvojili Zapadnu konferenciju za finale protiv Miami Heata...
Vidi originalni članak

Kao i prošle sezone, finale NBA lige igrat će San Antonio Spursi i Miami Heat! Miami je finale izborio preksinoć, a Spursi noćas teškom pobjedom nad Oklahomom 112-107 nakon produžetka.

Thunder je kontrolirao dobar dio susreta, a najveća prednost bila je +7. Međutim, Spursi su ubacili u brzinu više i početkom posljednje četvrtine imali su 11 koševa prednosti. Nije im bilo dosta jer je Westbrook s dva slobodna bacanja devet sekundi prije kraja izjednačio. Ginobili je imao šut za slavlje u regularnom dijelu, ali nije pogodio. 

U produžetku je Oklahoma posljednje vodstvo imala pri rezultatu 107-106, ali su Spursi serijom 6-0 osvojili Zapadnu konferenciju i to na gostujućem parketu.

Uspjeh je još značajni jer su veći dio utakmice igrali bez Parkera koji je ozlijedio gležanj.

Diaw je bio najefikasniji kod Spursa s 26, a double-double učinke upisali su Duncan i Leonard. Kod Oklahome su sjajni bili Westbrook i Durant s 34, odnosno 31 košem.

Serija finala počinje 5. lipnja u San Antoniju, koji je posljednji naslov osvojio davne 2007. godine. Ove sezone dvije momčadi međusobno su igrale dvaput, svaka je pobijedila jednom.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • strmi007 01.06.2014.

    ajmo SPURSI

  • wwww 01.06.2014.

    Jučer sam pisao da su po meni Spursi 99% osvajači ovogodišnjeg NBA prstena,ali moram sada malo povući ručnu kočnici jer ne znam kolika je ozbiljna ozljeda gležnja Tony Parkera,koji je propustio drugo poluvrijeme i koji je cijelo vrijeme držao led na gležnju,čitao sam na njihovoj off stranici neku novu vijest o njemu ali ništa novoga od onoga što već znamo.Da se malo vratim na sinoćnje finale,umor je učinio svoje ono što Spursi imaju a to je širina klupe,to Oklahoma nema,tako da je sinoć kod Spursa iskočio Diaw koji je odigrao odigrao utakmicu serije dok se na Durantu koji je igrao u cijelom playoffu preko 40 minuta vidjelo se da je došlo do zamora materijala tako da je njegov sinoćnji učinak,bezobzira na 31 koš bio jako loš 12-25 za tri poena 2-8 ..

  • Legenda17 01.06.2014.

    Realno dvije najbolje ekipe na svijetu. Navijam za Miami, ali kao i prošle godine, ako Miami izgubi, bit će mi drago da će biti upravo Spursi ti koji će osvojiti naslov, jer je to jedna vrhunska i profesionalna organizacija od glave do pete, baš poput Miamija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare