To je to što me zanima!

Spursi su igrom 'unakazili' City, Kranjčar ni na klupi

Tottenham je bio puno bolji od Citya, ali gol nisu uspjeli zabiti, iako su imali nekoliko izrazitih prilika, bilo je 0-0. Svih 90 min. igrali su Modrić i Ćorluka
Vidi originalni članak

Novac očito ne može kupiti sve, a da može, trener Manchester Citya iskeširao bi milijune, ne za nove igrače, već za igru. Njegova momčad u utakmici otvaranja Premiershipa na White Hart Laneu potpuno je nadigrana. Tottenham je bio sjajan, a za potpuni dojam nedostajao je bar jedan gol. Završilo je 0-0. Od prve minute su istrčali Vedran Ćorluka (dobar) i Luka Modrić (solidan, može puno bolje). Već nakon 30 minuta moglo je biti i nekoliko golova razlike za Spurse. Igrali su brzo i atraktivno, a City je čudesnim obranama spašavao Hart. Zicere je redom skidao Crouchu, Defoeu, Huddlestoneu i Ekottu, Bale je pak pogodio stativu. U nastavku se spustio tempo, a još jednog 'mrtvaca' imao je Bale u 84. kad je bio sam pred golmanom Manchestera koji je nesumnjivo igrač utakmice.
- Hart je danas bio u velikoj formi. City ima dva dobra golmana (Given, op. a.), a ovaj mlađi je imao sjajan dan. Nemam pravo tražiti više od svojih igrača jer su danas bili fantastični - izjavio je Redknapp i dodao:
- Ako budemo ovako igrali cijele sezone, ostvarit ćemo puno.
Bodom trener Redknapp svejedno ne može biti zadovoljan, a Mancini za utjehu može pogledati u prošlost. I Chelsea je masovno kupovao igrače kad je došao Abramović, no i njima je trebalo par sezona da proigraju. Nema sumnje bit će jaki, jer što reći kada na klupi ili tribini imate imena poput Viere, Lescotta, Adebayora, Balotellija...

TOTTENHAM: Gomes - Ćorluka, Dawson, King, Ekotto - Huddlestone, Modrić, Lennon, Bale - Crouch, Defoe

MANCHESTER CITY:
Hart - Richards, K. Toure, Kompany, Kolarov - De Jong, Y. Toure, Barry, Silva, Wright-Phillips - Tevez

Idi na 24sata

Komentari 10

  • marina5000 14.08.2010.

    zašto niko na tribinama? je opet ozlijeđen :S

  • user_29435 14.08.2010.

    bosnia i ja kužim tvoju \"objektivnost\" .......not!!!!!!!!!!!

  • bosnia_80 14.08.2010.

    razumijem vašu \"objektivnost\" ...ali hoćemo se kladit da će na kraju bodovna razlika biti minimalno +10 u korist M.Citya :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare