To je to što me zanima!

Spusti se, Giovane: Žestoko zakucao pa razbio cijeli koš

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Giovan Oniangue, 196 cm visok i 101 kg težak košarkaš Paris-Levalloiosa ni sam nije bio svjestan svoje snage kad je nakon zakucavanja srušio konstrukciju koša
Vidi originalni članak

Kongoanški košarkaš francuskog Paris-Levalloisa Giovan Oniangue sa suigračima je odrađivao trening, a pritom je vježbao zakucavanje. No ne samo da mu to dobro prolazi za rukom već se uvjerio da ni sam nije svjestan svoje snage srušivši cijeli koš!

Oniangue prvo zakucavanje je odradio bez problema, no na drugom se odlučio dulje zadržati na obruču nakon čega je cijelu konstrukciju koša povukao prema sebi. Koš se počeo rušiti, a mladi Kongoanac, visok 196 cm i težak 101 kg, počeo je bježati što dalje od koša kako ne bi nastradao.

Srećom, nije mu bilo ništa, no koš je prošao s ozljedama pleksiglasa.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Penny Dollar 08.09.2012.

    Nikakva to snaga nije. Uz pomoc opruge je srusio nezasarafljen kos, a kad je kos poceo padat on se makne. Pa i ja bi ga uspio zadrzat da ne padne, a on je bas pokazao svoju snagu bjezeci.

  • patriot0407 07.09.2012.

    ee da ga je baby shaq prekrstio..vidili bi vi šta je zakucavanje :))

  • muchacho7 07.09.2012.

    Svatko se danas naziva novinarom kad se koš može ozlijediti, ovo još nisam nigdje ni čuo, a ni pročitao. Živio autor ovog članka i što prije nek dobije otkaz!

Komentiraj...
Vidi sve komentare