To je to što me zanima!

Spustio loptu prerano i slavio, suparnik otrčao po touchdown

Primio je 78 yarda dugačko dodavanje quarterbacka Travisa Wilsona, sjurio se prema kutu i pobjednički spustio loptu za 'touchdown', tj. barem je tako mislio...
Vidi originalni članak

Zvijezda američkog 'college footballa' Kaelin Clay nasmijao je cijelu Ameriku svojim potezom na utakmici njegovih Utah Utesa i Oregon Ducksa. 'Wide Reciever' Clay napravio je 'fail' godine, a mnogi će reći i u povijesti ovog sporta, te nakon utakmice briznuo u plač kriveći sebe za poraz svoje momčadi 27-51. 

Nakon što je primio 78 yarda dugačko dodavanje svog quarterbacka Travisa Wilsona, Clay se sjurio prema kutu i pobjednički spustio loptu za 'touchdown', tj. barem je tako mislio, te počeo slaviti s nekolicinom svojih suigrača. 

Međutim, 22-godišnjak je neobjašnjivo spustio loptu jedan yard prerano. Suci nisu pokazali 'touchdown', a 'linebacker' Ducksa, Joe Walker, je uzeo loptu i pretrčao 99 yarda za polaganje svoje momčadi. 

- Suigrači i svi ostali su me pokušali podići i nekako bi zaboravio na to na trenutak, ali kada je utakmica završila sve se srušilo - rekao je Clay nakon utakmice te dodao:

- Znam koliko su bodovi važni za momčad i preuzimam potpunu odgovornost. Moj potez promijenio je utakmicu. Umjesto da povedemo 14-0, ja sam sve upropastio. Sve je na mojim ramenima. Ponijelo me uzbuđenje i pogriješio sam. Nažalost, sada više ništa ne mogu učiniti - rekao je Clay s 'knedlom u grlu' i 'vodenim očima', a naknadno i napisao na Twitteru:

- Moj sebični potez koštao nas je utakmice. Preuzimam potpunu odgovornost - napisao je Clay

Idi na 24sata

Komentari 12

  • poglavica dugi nos 11.11.2014.

    koji glupan

  • Nevo_1 10.11.2014.

    Vidim u pozadini i na sucu zabranjeno slovo "U"... Sutra očekujem press konferenciju o zabrani američkog nogometa u Hrvatskoj, o rasizmu, diskriminaciji i netrpeljivosti nad američkim Srbima, očekujem veliki izvještaj HHO-a, medijske istupe Josipovića i Milanovića, i normalno sa oštrom reakcijom bivšeg ministra Jovanovića

  • JohnnyManziel1 10.11.2014.

    ne bi im ni to pomoglo, Ducksi bi ih svejedno ubili... slicno je napravio Danny Trevathan prosle godine na opening nightu NFL-a Broncos - Ravens, tamo je njegova glupost dovela do ozljede cini mi se Woodyarda koji je pokusavao pokupit fumble

Komentiraj...
Vidi sve komentare