To je to što me zanima!

Sramota: Golman Medveščaka mora iseliti iz stana u Zagrebu

TAKO SE TO NE RADI Švedski golman u zagrebačkom klubu Jocke Lundström (31) mora naći novi stan jer najamnina nije plaćena već nekoliko mjeseci
Vidi originalni članak

Ima li tko u Zagrebu stan koji se može unajmiti od 1. ožujka do 18. travnja? Molim vas odgovorite, napisao je na Twitteru Šveđanin Jocke Lundström, koji brani za Medveščak.

Za manje od tjedan dana Lundström bi sa suprugom i dvoje djece trebao sam naći novi stan u Zagrebu jer u njegovom klubu ne misle da to ovisi o njima.

Nije tajna da Medveščak duguje igračima, no da će baš doći do toga da igrače izbacuju na ulicu zbog neplaćenog smještaja, nitko ne bi pomislio. U studenom je KHL kaznio Medveščak zabranom dovođenja novih igrača zbog duga od 4,2 milijuna kuna. Spor protiv zagrebačkoga kluba pokrenulo je 12 hokejaša, a prema jednom od njih dugovanja iznose i pola milijuna kuna.

Od ulaska u EBEL Medveščak se muči s financijama i kašnjenjem plaća. Mnogo igrača koji su za “medvjede” igrali u austrijskoj ligi svoju borbu za naplatom dugovanja objavljivali su na društvenim mrežema. Od KHL-ovaca najgorljiviji borac bio je golman Mark Dekanich.

Lundström je u Medveščak došao sredinom listopada prošle godine, a odigrao je samo jednu utakmicu, na kojoj se ozlijedio.

- Sezona je završila i igrači napuštaju Zagreb. Lundström je odlučio produljiti svoj boravak u Hrvatskoj, a ugovor o najmu stana mu je završio. On sad preko društvenih mreža traži novi smještaj. Sve ostale informacije su netočne - kažu iz Medveščaka.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Josip Botko 20.04.2016.

    bilo bi krajnje vrijeme da se počnete baviti novim vijestima, ane sa onim koje stoje i po tri mjeseca na ekranu! sezona je odavno završila, a vi o doigravanju niste napisali niti jednu riječ! sramota!

  • SvenRoušal 25.02.2016.

    Dajte prestanite pisati gluposti, te prije nego što objavite nekakav tekst, provjerite o čemu se radi! Ovakvim tekstovima narušavate ugled kluba, a sebi želite podići popularnost ovakvim bombastičnim naslovima. Osim toga mogli ste provjerite i novi tweet od spomenutog igrača "Im still looking for apartment. But I never said anything about getting kicked out".

  • funNo1 24.02.2016.

    ..to ti je kad su oči veće od guzice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare