To je to što me zanima!

Sramota: Srpski borac pljunuo i izvrijeđao Hrvata u kavezu

Ivicu ne volim. Jednostavno me nervirao, ali sam možda i ja malo pretjerao. Ispričao sam se publici, ali njega mi nije žao, rekao je Džakić nakon pobjede nad Džebićem
Vidi originalni članak

Na borbi Srbina Dušana Džakića i Ivice Džebića koja se održavala na TFC 2 na Badnjak u Srbiji dogodio se nemili incident.

Naime, srpski je borac pobijedio gušenjem u prvoj rundi, a zatim je nad onesvještenim protivnikom neprimjereno gestikulirao, navodno čak i pljunuo.

- Ivicu ne volim. Jednostavno me nervirao, ali sam možda i ja malo pretjerao. Ispričao sam se publici jer mi je žao što su to vidjela i mala djeca, ali njega mi nije žao - izjavio je Džakić za Profightstore.

Kasnije je izbačen iz Tesla FC-a.

Što se događalo pogledajte u amaterskoj video snimci s borbe.

Idi na 24sata

Komentari 259

  • RobertPehar 03.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • noname_1 29.12.2011.

    čega se pametan stidi, budala se ponosi s tim, to vrijedi za sve komentatore koji podržavaju i hvališu ovaj postupak neodgojenog čovjeka i sportaša, od kud god da je on. To samo ponižava njegov narod.

  • PAX_1 29.12.2011.

    ti srbi mi se svaki dan sve više gade

Komentiraj...
Vidi sve komentare