To je to što me zanima!

Sramotan ispad Ramosa nakon poraza: Nasrnuo na fotografa

Nogometaši su nakon susreta otišli pred navijače kako bi ih pozdravili, a ispred tribina nastala je velika gužva. Jedan od fotografa slučajno je laktom lagano udario Ramosa koji je silovito odgurnuo drugoga
Vidi originalni članak

Nogometaš PSG-a Sergio Ramos (36) nakon poraza u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka od Bayerna (1-0), nervozan i revoltiran iskalio je bijes na nedužnom fotografu koji samo radio svoj posao. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ramos je tijekom nogometne karijere dobio epitet bezobraznog igrača, ali nikada to nije pokazivao prema osobama koje nisu povezane s nogometom. 

Ipak, ovoga puta je itekako pretjerao te je sramotno postupio nakon završetka utakmice. Igrači su otišli pred navijače kako bi ih pozdravili, a fotografi su zabilježili taj trenutak. Ispred tribina bila je poprilična gužva, a Ramosa je jedan od fotografa, leđima okrenut, slučajno i lagano laktom udario o leđa. 

Na snimci se vidi da mu se Španjolac obratio i vjerojatno rekao da pripazi nakon čega je nasrnuo na drugog fotografa koji je pokušavao proći pored Ramosa. 

Ugovor mu istječe krajem sezone, a nakon poraza na konferenciji za medije rekao je da ne zna hoće li ga produljiti. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 15.02.2023.

    Slučajno? Pa ovi paparazzi bi svakoga gurnuli, udarili. Kad je njih bilo briga za ljude. Glavno da dobiju pare za fotku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare