To je to što me zanima!

Sramotne provokacije zgrozile sve na ogledu Stokea i Uniteda

Navijači Uniteda ismijavali su smrt mladog navijača Stokea tijekom jednominutnog aplauza. Odgovor navijača Stokea bio je ismijavanje minhenske tragedije iz 1958.
Vidi originalni članak

Huligani Uniteda i Stokea razmijenili su u najmanju ruku degutantne uvrede tijekom međusobnog ogleda proteklog vikenda, u kojem je vjerojatni novi prvak Engleske slavio kao gost s 2-0.

Prema pisanju Daily Maila, navijači Uniteda su prvi krenuli u provokaciju kada su ismijavali smrt mladog navijača Stokea, tijekom jednominutnog aplauza za tog navijača. Unitedovi navijači su zviždali i izvikivali: "koji je to k.... bio?".

Nakon toga su uzvratili huligani domaćeg kluba, koji su ispruženim rukama u stranu oponašali zrakoplov, a potom i njegov pad, sugerirajući pritom na ponajveću tragediju u nogometnoj povijesti, kada su pri padu zrakoplova u Münchenu poginula osmorica igrača i trojica iz stručnog stožera Manchester Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • user_101158 16.04.2013.

    vidi Webb-a na prvoj slici :D

  • chelseaMG 15.04.2013.

    strašno. tu definitivno prelaze svaku granicu. druge je navijanje, druge vrijeđanje.

  • 11 BILI 15.04.2013.

    Da se ovakve stvari dogadjaju na hrvatskim travnjacima platini bi odma posla surkisa da nam izbace klubove i reprezentaciju iz svih natjecanja. ja mislim da najmanje nereda ima upravo kod nas ali platini zmiri na oba oka kad su u pitanju englezi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare