To je to što me zanima!

Sramotni poraz: Hajduk je izgubio od četvrtoligaša

Omladinac iz Vranjica iznenadio je Hajduk zabivši im tri gola za pobjedu u Memorijalnom turniru Slaven Jurić. 'Bili' su igrali u šarolikom sastavu
Vidi originalni članak

Iako su igrali bez polovice prvotimaca, nogometaši Hajduka propisno su se obrukali kod četvrtoligaša Omladinca. Na Memorijalnom turniru 'Slaven Jurić' u Vranjicu domaćini su svladali Splićane utrpavši im tri gola za konačnih 3-1. Ono što je trebalo biti lagano zagrijavanje za nadolazeće europske ispite prevorilo se u neočekivan stres za trenera Stanka Poklepovića.
- Nema opravdanja za ovako loš rezultati jer to su ipak igrači pri prvoj momčadi. Ovo je za nas pljuska - izjavio je Špaco za Slobodnu Dalmaciju.
Hajduk je zaigrao u sastavu Radošević – Režić, Jonjić, Vejić, Kukoč – Tomasov, Brkljača, Trebotić, K. Ljubičić – Ah. Sharbini, Jadrić.
Izvjesni Jadrić igrač je na probi pod pseudonimom, a po prikazanome ju očito nije prošao.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • hajduk1991 11.08.2010.

    .. pa obicna prijateljska utakmica .. nema uopce imperativa za pobjedu .. sta je hajduk trebo doc u najjacem sastavu pobjedit ih i riskirat neke ozljede a svi znamo koliko su im iduce utakmice bitne .. nemojte bit smjesni,a pogotovo ljubomorni jer je Hajduka napokon krenilo ;))

  • sila nebeska 11.08.2010.

    pa sta ima veze sto su izgubili niej smak svijeta nek oni prođu rumunje i za ovaj poraztz niko nece nikad znati niti se sjecati

  • barkley 11.08.2010.

    bez obzira na sve-sramota .......sa velikim slovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare