To je to što me zanima!

Srbi ljuti na HRT: Prekinuli su prijenos i to zbog naše himne!

Srpski mediji likuju nakon uvjerljive pobjede protiv Hrvatske, a neki pišu o prekidu HRT-ovog prijenosa koji nije uključivao ceremoniju dodjele medalja iz Kazanja...
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je u finalu Svjetskog prvenstva u Kazanju. Vaterpolisti Srbije bili su uvjerljivi 11-4. Hrvatska je osvojila petu medalju na svjetskim prvenstvima, prvu srebrnog sjaja. Naši igrači poveli su 2-0, a nakon toga Srbija je ušla u seriju koju igrači Ivice Tucka više nisu mogli pratiti. 

Srpski mediji likuju nakon uvjerljive pobjede, a neki pišu o prekidu HRT-ovog prijenosa koji nije uključivao ceremoniju dodjele medalja iz Kazanja.

Tako Kurir na naslovnici tiskanog izdanja ima fotografiju slavlja srpske reprezentacije uz naslov: "Bruka Hrvata! Prekinuli prijenos na "Bože pravde".

- Još jedna sramota. Spremni su poniziti hrvatsku reprezentaciju koja je osvojila srebro samo da ne bismo gledali Srbe pobjednike. HRT, naravno, pretpostavlja da nitko od njihovih pretplatnika ne navija za Srbiju, a još manje da ima onih kojima su draga oba tima - napisao je Dejan Jović, profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 531

  • zvzmir 10.08.2015.

    Nekidan su palili hrvatsku zastavu, a sad im smeta što nisu mogli slušati himnu na hrt-u. Koja sprdnja od naroda. Što očekivati od mitomana.

  • 10.08.2015.

    Braco moja Hrvati i susjedni Srbi, sad cu vam nesto svima ispricati, vjerovali vi to ili ne, ovo vam je istina. (pogledajte u komentaru, hvala)

  • krapinek 10.08.2015.

    eto sad će nam i program slagati. dosta je toga bilo do 90-ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare