To je to što me zanima!

Srbi moraju Antiću platiti dva milijuna € ili ostaju bez bodova

Ne riješe li zavrzlamu s bivšim izbornikom Radomirom Antićem kojem trebaju isplatiti dva milijuna eura za raskid ugovora, Srbima će Uefa oduzeti sve bodove u kvalifikacijama
Vidi originalni članak

Nakon što je izvrijeđao suca na utakmici Svjetskog prvenstva protiv Australije, tadašnji srpski izbornik Radomir Antić dobio je četiri utakmice zabrane vođenja reprezentacije u službenim utakmicama. Predsjednik saveza Tomislav Karadžić dao mu je otkaz. Zaposlio je Vladimira Petrovića, koji je vodio Srbiju i u debaklu protiv Estonije. No prema Fifinim i Uefinim propisima, Petrović nije smio biti srpski izbornik. 

Naime, Antić još nije potpisao raskid ugovora sa srpskim savezom, zbog čega Vladimir Petrović nije niti smio biti na srpskoj klupi. Srpski savez (FFS) morat će platiti kaznu za utakmice protiv Slovenije i Italije, s kojom igra u utorak, no prijeti mu još jedna, teža kazna.  

Ne riješi li zavrzlamu s Antićem do 25. ožujka i utakmice protiv Sjeverne Irske, Uefa će Srbiji oduzeti sve bodove koje osvoji u kvalifikacijama. Antić se zainatio i ne želi raskinuti ugovor dok mu savez ne isplati dva milijuna eura, što mu je bilo zajamčeno ugovorom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare