To je to što me zanima!

Srbi u Gelsenkirchenu u svibnju glume Hrvatsku

Njemačka će u sklopu priprema za Euro odigrati prijateljsku utakmicu protiv Srbije, kako bi se pripremila za utakmicu protiv Hrvatske
Vidi originalni članak

Ciljano smo odabrali baš ta dva protivnika, kako bi se što bolje pripremili za naše suparnike u skupini na Europskom prvenstvu. Prema našim informacijama, Srbija je po mentalitetu i stilu igre vrlo slična Hrvatskoj, našem suparniku na Euru, objasnio je njemački izbornik Joachim Löw odluku DFB-a da u pripremama za Austriju i Švicarsku Njemačka igra protiv naših istočnih susjeda.
Njemačka će tijekom priprema igrati i protiv Bjelorusije, koja bi trebala 'glumiti' Poljsku. Srbima će se sučeliti 31. svibnja u Gelsenkirchenu, a Bjelorusima četiri dana ranije u Kaiserslauternu. Iako će utakmice igrati u Njemačkoj, 'Elf' će se pripremati u Španjolskoj. Točnije, u Mallorci.
- Tamo imamo idealne uvjete za pripreme. No, iz različitih razloga, nismo mogli organizirati spomenute utakmice na tom otoku. Ostim toga, sretni smo da ćemo imati priliku omogućiti našim sjajnim navijačima da nas vide na djelu i podrže uoči odlaska na Europsko prvenstvo - kaže Löw.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare