To je to što me zanima!

Srbija bez ikakvih šansi protiv brkatih "Barakuda"

Uvjerljivom i sigurnom pobjedom 11-8 protiv Srba naši vaterpolisti osigurali četvrtfinale Olimpijade. Čini se da su Brkati u pravo vrijeme došli u formu
Vidi originalni članak

Brk je nasmiješen, i Rudićev i ostalih 13. Nakon Italije 'pala' je i Srbija, europski doprvak i najveći rival. I to na kakav način! Dvije četvrtine ozbiljnog i pravog pristupa dovoljno je Rudićevim momcima da dobiju momčadi iz samog svjetskog vrha...
- Pokazali smo da smo pravi kolektiv. Rezultatski smo bez stresa svladali jednog od kandidata za zlato i stigli na prag polufinala - zadovoljno je govorio izbornik Ratko Rudić.
Nakon prve četvrtine Srbi su vodili 3-1 i nije izgledalo dobro. Ali tako je bilo i protiv Italije u prvom kolu, očito našim vaterpolistima treba neko vrijeme da se probude. A kada su se probudili, pomeli su jakog protivnika. I to bez Mihe Boškovića! 'Vaterpolski Ivano Balić' dobio je isključenje do kraja već krajem prve četvrtine i Rudić više nije mogao računati na njega.
No i bez glavnog igrača Hrvatska je napravila seriju 8-1 i od onih kritičnih 3-1 otišli smo na 9-4. Malo potom je bilo i ogromnih 11-5, što je bio znak da je utakmica riješenja. Do kraja su se naši malo opustili i Srbija je na kraju izborila podnošljiv poraz.
- Ovo je velika pobjeda, tim više jer smo imali užasno spor početak, a oni su nas, to je očito bila taktika, zaskočili vrlo grubom igrom. U drugoj četvrtini smo ostali bez Mihe i tada smo pokazali da smo strašna momčad, koja može stvarno daleko, daleko dogurati - rekao je Samir Barač, ponajbolji naš igrač u ovoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • torcida_4ever 12.08.2008.

    bravo barakude!!! razbili smo ih!! danas su pravoslavci pali u kosarci i vaterpolu,bravo hrvati! najvise od svega mi se svida sto su svi ostali hrvatski sportasi dosli bodrit barakude!

  • posjetitelj ba 12.08.2008.

    s obzirom da nisu igrali daco i nikic i da smo pogodili 8 stativa.jos smo dobro prosli mogli smo i vise izgubiti.a golman psuje boga :)

  • brener 12.08.2008.

    hej hrvatica_bj kladim se da ti je inkoba da 10 negativnih glasova

Komentiraj...
Vidi sve komentare