To je to što me zanima!

Srbija otvorila trening: Tisuće navijača pohrlile su u dvoranu

Danas smo se uvjerili kakva će biti atmosfera. Očekujemo bučnu, ali fer tenisku publiku, ne bi bilo sportski ni zbog Novaka da bude drugačije, rekao je Krajan...
Vidi originalni članak

Teniska Davis Cup reprezentacija Srbije otvorila je trening u Kraljevu, a tisuće navijača pohrlile su u dvoranu ne bi li uživo vidjeli svoje ljubimce, prije svih Đokovića, dva dana uoči prvog meča s Hrvatskom. Nakon što je u dvoranu ušlo oko 2500 gledatelja, čime su popunjena sva mjesta predviđena za publiku, vrata su zatvorena, a ispred dvorane je ostalo još gotovo 1500 ljudi. Atmosfera na treningu nalikovala je meču. 

- Danas smo se uvjerili kakva će biti atmosfera. Očekujemo bučnu, ali fer tenisku publiku, ne bi bilo sportski ni zbog Novaka da bude drugačije. Ovdje se osjećamo odlično, svi se brinu o nama i baš smo razgovarali kako se već dugo na nekom gostovanju nismo ovako ugodno osjećali. To se tiče i resorta u kojem smo smješteni, i dvorane, uopće kad je cijela organizacija u pitanju - rekao je hrvatski izbornik Željko Krajan.

Prvi reket Srbije Novak Đoković poželio je da sva tri dana dvoboja prođu u poštovanju korektnoj atmosferi, a prvi reket Hrvatske Borna Ćorić na svom je Twitter profilu poručio kako 'jedva čeka početak'. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Velikaya_Horvatiya 06.03.2015.

    Jasno je da nisu zviždali zbog Nolete jer bi samim timi njega vrijeđali. I sad se vidi da su muljaže sa kartama bile zbog toga da ih se navijačke grupe ne dočepaju, jer bi vrijeđali Hrvate i Noleta zbog poreza. Kad se igralo rukometno prvenstvo u Hrvatskoj servski rukometaši normalno šetali gradom i nitko ih nije dirao niti doživljavao. Zato su Servi pokazali svoju „gostuljubivost“ u Serviji kad bio rukomet kad napadali ženu i djecu sa sjekirama i bejzbol palicama i na Marakani kad je bio skup četništva i divljaštva kad igrali sa Hrvatskom, Maksimir je za Marakanu bio kamilica. Pa Servi kad igrala sa Albanijom se derali „Ubi Hrvata da Šiptar nema brata“ , teške komplekse imaju naspram Hrvata,igraju sa Albancima ,a sazivaju Hrvate.

  • Perjanik 04.03.2015.

    Dosli hrvati u pitominu,dobro nam dosli dole!

  • aleksandarnevski 04.03.2015.

    pouceni iskustvom sa eurosonga na recepciji gde su smesteni rvati pise , mole se gosti hotela da ne kradu slike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare