To je to što me zanima!

Nogomet je pao u drugi plan: Kvalifikacije pod snajperom...

Snajperisti na krovovima, 2000 policajaca, 400 redara i tri vojna helikoptera brinut će se da kvalifikacijska utakmica Albanije i Srbije u Elbasanu prođe bez problema
Vidi originalni članak

Albanski grad Elbasan bit će pod pravom opsadom u četvrtak. Albanija i Srbija igraju kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2016. godine.

U Beogradu su albanski navijači pilotirali dronom sa zastavom "Velike Albanije", srpski igrač Stefan Mitrović skinuo je zastavu, na njega su nasrnuli igrači Albanije pa na njih navijači koji su ušli na teren. Kaos. Nije se znalo tko koga tuče.

Uefa je kaznila Srbiju s minus tri boda, a kasnije je Sportski arbitražni sud dodijelio pobjedu Albaniji. Očekivano, utakmica u četvrtak ima oznaku "visokorizično", a albanska policija planira angažirati 2000 policajaca, snajperiste i helikoptere.

Stadion u Elbasanu nadlijetat će tri vojna helikoptera, a uz teren će biti 400 redara. Na okolnim krovovima bit će snajperisti koji će paziti na svaki detalj oko stadiona.

- U suradnji s albanskim nogometnim savezom poduzeli smo sve kako bi utakmica prošla bez problema - rekao je glasnogovornik albanske policije.

Albanski navijači dodatno podižu tenzije. Tražili su od premijera Edija Rame dopuštenje za unošenje zastava  s "autohtonim simbolima" i poručili da će biti posljedica ako dobiju "odbijenicu".

60.000 zahtjeva za ulaznicama

Stadion u Elbasanu prima 12.000 ljudi, a albanski savez dobio je 60.000 zahtjeva za ulaznicama! Albanci, za razliku od Srbije koja je prikovana na dno ljestvice s jednim bodom, eventualnom pobjedom dolaze na drugo mjesto koje vodi direktno na Euro.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • nogometas24 05.10.2015.

    miralem sulejmani srbin albanac,xherdan shaqiri svicarac albanac, adnan januzaj belgijanac albanac,shkodran mustafi nijemac albanac,albanci su kao crnci ima ih svugdje i mogu biti sta zele oni mogu birati identitet ali da ih nigdje ne vole to ne znaju kao ona rita ora engleskinja albanka sto misli da je nekom stalo do nje idite u albaniju pa se kotite poput stakora

  • jack keary 05.10.2015.

    j... mi se ko će pobijediti, bitno mi je jedino da Karamarko pobijedi

  • Zmar116 05.10.2015.

    Bio tamo...Svaki wc ima bocu sa vodom umjesto wc papira ili kao dopuna istom...Žene i na 40 stupnjeva hodaju u kaputima zakopćane do grla i maramom preko glave...Mada im nije nikakav problem izvaditi dojku u autobusu i pred zapanjenim turistima podojiti djete......Civilizacijski šok,dobijam noćne more od toga...dojka u snovima postaje sve veća i veča sa ogromnom tamnosmeđom bradavicom.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare