To je to što me zanima!

Srbin primio osam komada pa pokazao 'srednjak' navijačima

BRUKA I SRAMOTA Atalanta je slavila 8-0 kod Sarajeva u uzvratu drugog pretkola Europske lige. Domaći navijači su kod 0-5 vikali golmanu Pavloviću da izađe iz igre, a on im je odgovorio srednjim prstom
Vidi originalni članak

Sarajevo je na Koševu pred 17.000 navijača dočekalo Atalantu.

Nakon 2-2 iz prve utakmice drugog pretkola Europske lige, navijači su se nadali da bi ovo mogla biti velika večer, ali sve se pretvorilo u blamažu neviđenih razmjera.

Atalanta je slavila 8-0! Kod 5-0 domaći navijači vikali su svom golmanu Bojanu Pavloviću da izađe iz igre, a on im je odgovorio srednjim prstom! Bila je to katastrofa Sarajeva, koje se raspalo kao jeftina igračka iz Kine.

Trpali su igrači talijanskog kluba nemilice, već nakon 28 minuta bilo je 4-0! Barrow je zabio 'hat-trick', Gomez je utrpao dva kao i Palomino, jedan je zabio Masiello.

Totalni raspad sistema.

- Navijači, oprostite. Ovo je katastrofa. Nismo se ni okrenuli, a oni su nam zabili tri komada. Nakon toga smo potonuli. Ne igraju oni bez veze u Seriji A - rekao je trener Sarajeva Husref Musemić.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • FREEDOM 03.08.2018.

    ... kakav naslov ...jel on Srbin ili golman ? ...

  • nogofil 03.08.2018.

    Nikada on nebi dobio osam komada da nije Srbin. I kao takav ne može imati štih bečke škole kao mi Hrvati. Našoj kulturi, našoj uljudnosti cijeli svijet se divi. Zar ne?

  • 03.08.2018.

    Odgovor " mudracima" U sezonama 2011/12. i 2012/13. upisani su nastupi u Ligi Prvaka koji se neće pamtiti jer je Dinamo poražen u 11 od 12 utakmica s Real Madridom, Lyonom, Ajaxom, PSG-om, Portom te kijevskim Dynamom. Uspjeli smo izvući jedan, toliko željeni bod, protiv kijevskog Dynama kad je Krstanović iz jedanaesterca izjednačio rezultat (1-1). Liga prvaka / Kup prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare