To je to što me zanima!

Srebrić o ostavci: Prelijepi ste pa mi dajte mali odmor

U Kući nogometa Bilić i Ladić su objavili popise kandidata za naredne utakmice. Zorislav Srebrić, tajnik HNS-a, pak nije htio pričati o najnovijoj aferi
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Slaven Bilić, objavio je popis kandidata za prijateljsku utakmicu protiv Slovačke, koja se igra 11. kolovoza u Bratislavi. Na popisu nema Pletikose.
- Stipe je u našim planovima za budućnost. Zdrav je, a uskoro će promijeniti klub pa ćemo imati čistu situaciju - rekao je Bilić.
Na popisu nema ni Vide, Lovrena, Badelja i Kalinića koje bi izbornik zvao, no prepustio ih je U-21 reprezentaciji. Nije dao Rakitića.
- Ovo je idealna generalna proba prije starta kvalifikacija za Europsko prvenstvo, svi su zdravi i spremni, nekima su počela prvenstva, neki su još na pripremama, ali igraju prijateljske i tu su među glavnim igračima. Rakitić je jedan od naših najboljih igrača i moram ga imati.
Izbornik U-21 reprezentacije, Dražen Ladić, istog dana u Varaždinu protiv Norveške igra kvalifikacijsku utakmicu za EP. Nakon šest odigranih utakmica Hrvatska ima 13 bodova, dva više od Slovačke i četiri od Srbije, ali i utakmicu više. U skupini su na dnu još Norveška i Cipar.
- Bilić i ja smo se dogovorili da mi prepusti tih par igrača. Optimisti smo uoči kraja kvalifikacija, možemo pobijediti Norvešku, a ključna će biti posljednja utakmica kad gostujemo kod Srbije - rekao je Ladić.
Na konferenciji je bio i tajnik HNS-a, Zorislav Srebrić koji nije htio pričati o aferi i namještanju, tek par rečenica.
- Savez surađuje s Uefom prema dogovoru - rekao je Srebrić, a na pitanje novinarke hoće li dati ostavku, promijenio je temu i počeo je s hvalospjevima na račun saveza:
- Godinama pomažemo klubovima. Evo sad je U-19 reprezentacija došla do polufinala. U zadnje dvije godine odigrali su 53 utakmice što znači da radimo planski. Mnogo je tu akcija koji ne bi bilo da nema HNS-a - novinarka je prekinula tajnika i upozorila da nije odgovorio na pitanje, a on je u svom stilu samo rekao:
- Vi ste prelijepi da mi ne bi dali time-out.
U petak bi se u Kući nogometa u Rusanovoj trebala održati press konferencija na kojoj će biti i predsjednik Vlatko Marković, koji bi konačno trebao dati odgovore na mnoga pitanja.

Bilićev popis za prijateljsku utakmicu protiv Slovačke:
GOLMANI: Runje, Subašić
OBRANA: Šimunić, Ćorluka, Strinić, Schildenfeld, Jurica Buljat
VEZA: Vukojević, Srna, Modrić, Rakitić, Kranjčar, Pranjić, Dujmović, Gabrić
NAPAD: Eduardo, Olić, Petrić, Jelavić, Mandžukić

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gladijator 29.07.2010.

    Preružan si pa ti dajem odmor!

  • mato_swe 29.07.2010.

    -kurcoslav- haha pa da tako bi sigurno ispalo, a ja se jos mislim sta bi bilo hehe

  • mellifera 196666 29.07.2010.

    čime su ova dva olinjala stara gada zadužili Hrvatsku da rade što hoće,kako hoće i troše novac ko pijani mlioneri?

Komentiraj...
Vidi sve komentare