To je to što me zanima!

Srebro u pletenicama: Žalili su se na kosu srpske atletičarke

Ivana Španović osvojila je srebro na SP-u u skoku u dalj. Srpska atletičarka nije imala kosu zavezanu u rep kao obično jer su se neki treneri žalili IAAF-u
Vidi originalni članak

Ivana Španović osvojila je srebrnu medalju u skoku u dalj na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Portlandu. Srpskoj atletičarki to je rezultat karijere, a viceprvakinja Europe najavila je i pohod na svjetsko zlato. 

Ivana je bila iza Amerikanke Brittney Reeese, a treće mjesto osvojila je Lorraine Ugen iz Velike Britanije.  Ivana na natjecanju u Portlandu nije imala kosu u repu kao obično kod svojih skokova, već je imala pletenice. No to nije stvar novog imidža.

Naime, dvojica neimenovanih trenera žalila su se kod sudaca da bi IAAF kod Ivaninih skokova trebao mjeriti rezultat tamo gdje joj padne kosa, a ne posljednji dio tijela, što bi značilo znatno manju duljinu skoka.

- Dobio sam pouzdane informacije da su dvojica trenera uložila žalbu na Ivaninu kosu. Znali smo da će Ivana biti pod posebnim povećalom pa smo se odlučili na pletenice. Isprobali smo to na treningu i bilo je dobro - rekao je trener viceprvakinje svijeta, Goran Obradović, prenosi Telegraf.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • fanny5 23.03.2016.

    A kakve gaćice imaaa! :))))

  • klošar1990 23.03.2016.

    Ovi treneri koji su se žalili ili su jako loši treneri,pa žele svoje "štićenice" nekako pogurati na bolja mjesta(jer ne znaju drukčije) ili su ljubomorni jer ju oni ne treniraju!

  • rođo101 22.03.2016.

    neimenovani treneri,pa što nisu izašli javno pa se požalili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare