To je to što me zanima!

Sretno zaljubljeni: I Elin "kriva" što je Kostelić na vrhu svijeta

PET GODINA SU SKUPA Najbolji svjetski skijaš i njegova 25-godišnja djevojka Elin Margret Arnarsdottir gotovo su već u braku. Islanđanka ga bodri na svakoj utrci...
Vidi originalni članak

Vjerujem u novi uzlet, rekao je Ivica Kostelić nakon što je 2006. godine, poslije tri godine stagnacije, došao pod trenersku pasku oca Ante Kostelića.

Sljedećih je godina ostvario fantastične rezultate u svjetskom skijanju, a uz profesionalni stigao je i preporod na privatnom planu.

- Jednostavno, bila je to ljubav na prvi pogled - otkrio je Ivica Kostelić prije nekoliko sezona kako je upoznao Elin Margret Arnarsdottir (25), zgođušnu Islanđanku.

A “otkrio” ju je početkom 2006. godine na treningu na austrijskom ledenjaku Hintertuxu.

- Sreća da smo oboje bili ondje u isto vrijeme - rekao je Kostelić o susretu s bivšom skijašicom.

U ljeto iste godine došla je na Mljet, u oazu obitelji Kostelić.

- Jako joj se svidjela Hrvatska. Posebice južni Jadran - govoreio je Ivica pun dojmova o Elin, koja se zbog njega odrekla skijaške karijere.

Već pet godina intenzivno su skupa, ovisno, dakako, o planu treninga i nastupa najboljeg skijaša svijeta. No i kad juri 140 km/h u spustu, Islanđanka navija, ali i strepi s njegovom ma­­mom Maricom. I premda sve upućuje na to da je njihova veza vrlo ozbiljna, Ivici je još na prvome mjestu skijanje.

- Nikad se ne zna, ali uskoro ne planiram ništa slično. Ne razmišljam ni o braku ni o djeci. Meni je jako lijepo s djevojkom i uživamo skupa - izjavio je 31-godišnji Zagrepčanin.

Prije nekoliko sezona pojavile su se informacije o njihovu prekidu, ali fotografije su sve su demantirale.

- Gluposti - dobacio je tad Ivica.

Posljednjih godinu-dvije Elin je nezaobilazan član i hrvatske skijaške reprezentacije. Buduća gospođa Kostelić, kako joj tepaju, pojavljuje se u službenoj opremi uz stazu. I Valentinovo će vjerojatno biti u sličnom stilu. Garmisch ili neko drugo skijalište, nije važno...

Naučila "najteži jezik na planeti"

Nikad neću uspjeti. Nema šanse, rekla je Elin na pitanje o učenju hrvatskog jezika.

No kako je sve više vremena provodila u hrvatskom okruženju, Islanđanka je polako svladala i, kako se jedanput našalila, “najteži jezik na planetu”. Na Sljemenu se ove godine tako moglo čuti kako joj je hrvatski postao tečan i razgovijetan. Često se druži s Janicom, posjećuju javne događaje, a bili su i u Dubrovniku na humanitarnome meču John McEnroe - Goran Ivanišević...

Ivica se često čuje s bivšom

Prije veze s Islanđankom Elin u životu Ivice Kostelića bila je još jedna skijašica, još jedna plavuša. Riječ je o Amerikanki, Ivičinoj vršnjakinji Caroline Lalive, koja je bila mnogo uspješnija skijašica od Elin. Međutim, veza je puknula 2005. godine. Godinu dana poslije Ivica je prohodao s Arnarsdottir. Unatoč prekidu s Amerikankom, ostali su u konktaktu, navodno se često čuju telefonom..

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sanjić 32 14.02.2011.

    24 sata ..... čkanak odličan , sve lijepo - idila !!! kad ono na kraju NAVODNO se čuje sa bivšom ...

  • ivan2005 14.02.2011.

    znači li ti da i ona ide po tim turnejama na račun hrv skijaškog saveza a samim time na račun države hr?

  • euca 14.02.2011.

    Naučila je DRUGI najteži jezik na svijetu. Prvi je islandski! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare