To je to što me zanima!

Srna: Bilić je s nama i sad ćemo postići pravi rezultat

SRETNI KAPETAN: Što da vam kažem?! Svi smo presretni, Mlada smo i perspektivna momčad i sad nam samo treba sreća, rekao je Darijo Srna
Vidi originalni članak

Darijo Srna definitivno će ostati kapetan reprezentacije jer ga je stari izbornik izabrao, a novog izbornika neće biti.
- Da, drago mi je. Drago nam je svima i očekivali smo da će ta priča tako završiti - ushićeno je rekao Srna, koji ovog puta nije vikao, plakao i za sve probleme reprezentacije okrivljavao novinare. Kaže da je pogledao prema svijetloj budućnosti.
- Ne znam što bih više rekao osim da se od danas počinjemo pripremati za Europsko prvenstvo. Mlada smo momčad, perspektivna i uz malo sreće, pogotovo ako nas zaobiđu ozljede, možemo napraviti još puno, velike stvari. Svi smo bili uz Slavena i drago nam je što ostaje. Uvjeren sam da će nas velika većina ostati na raspolaganju za sljedeći ciklus - kazao je Srna, jedan od najzaslužnijih što je Bilić ostao.
Još dok se izbornik lomio, kapetan mu je jasno poručio: "Šefe, ostani!".

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vekiii 17.10.2009.

    puna podrška Slavenu i igračima samo naprijed!!!

  • fzd 17.10.2009.

    tako je srna reci ti svima, ovaj put bi mogli i do rekorda, sad su 2-3 pijanke u jednoj noci na redu

  • namigusa1987 17.10.2009.

    tipično za nas hrvate! dok je uspjeha, dižemo ih u nebesa, a prvi neuspjeh i odmah džonom! bilić je digo repku iz pepela, a ovo kaj nismo otišli na SP je kao prvenstvenp stvar sreće odnosno nesreće s ozljedama. a ruku na srce, nismo ni zaslužili otić-s ukrajinom 2 puta remi, a od engleza popušili! to kaj smo dobili andoru i kazahstan...neš ti velikih nogometnih reprezentacija! nije u redu krivit samo i jedino bilića jer bi repka trebala funkcionirat kao kolektiv, timski sport! da je on postavio momčad drugačije, da se nisu prestrašili ukrainaca...bla bla...da je baba muško, zvala bi se duško!

Komentiraj...
Vidi sve komentare