To je to što me zanima!

Srna isključen, Lucescu ljutit: To nije ponašanje kapetana!

Naravno da je Srna zaslužio isključenje. Rekao sam mu u svlačionici da to nije ponašanje jednog kapetana bez obzira na suđenje ili nešto drugo, rekao je Lucescu
Vidi originalni članak

To se rijetko dogodi, ali sinoć je Darijo Srna, kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije, uspio dobro iživcirati svog trenera Mirceu Lucescua i to zbog vlastite živčanosti. 

Naime, u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Metalista Srna je prvo dobio žuti karton zbog prekršaja, a tri  minute kasnije drugi žuti, odnosno isključenje, zbog prigovora. Nezadovoljan je bio Srna sudačkim kriterijima i dopuštanjem grublje igre protivniku, no Lucescua razlozi nisu zanimali.

- Naravno da je zaslužio isključenje. Rekao sam mu u svlačionici da to nije ponašanje jednog kapetana bez obzira na suđenje ili nešto drugo. Darijo  je razgovarao sa sucima zato što nisu donosili dobre odluke, zato je bio nervozan i nije se mogao kontrolirati, no to mu nije isprika - komentirao je trener Šahtara nakon utakmice. 

Još mu je napomenuo:

- Iznad svega, on je kapetan momčadi i njegovo ponašanje mora biti primjer. U teškim situacijama on mora ostati miran jer se to prenosi na momčad - zaključio je Lucescu.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • neusport 01.09.2013.

    Svidao vam se ili ne,Srna je legenda Shakhtara..

  • DanijelSrpak 01.09.2013.

    umoran je i pomalo živčan u klubu je među boljima , a u repki osim pokojeg bljeska nije sastavio jedno poluvrijeme za pohvalu u zadnje vrijeme

  • the.king 01.09.2013.

    Kad će on više odigrat pravu tekmu za repre.nadam se u Bg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare