To je to što me zanima!

Srna nakon 20. trofeja: Boli me srce i duša, ovo je za navijače

Momčad je s vama, ja sam s vama, poručio je kapetan Šahtara navijačima kluba, koji proživljavaju teške trenutke, nakon osvojenog superkupa protiv Dinama
Vidi originalni članak

Darijo Srna osvojio je svoj 20. trofej s momčadi Šahtara. Sinoć je pao Dinamo Kijev u superkupu 2-0, a Srna je pobjedu posvetio navijačima Šahtara zbog ratne situacije u Donjecku.

- Znamo da su navijači uz nas. Ovu pobjedu posvećujemo njima, svim ljudima koji prolaze teška ratna vremena. Ne znam što bih rekao... Boli me srce i duša. No i dalje igramo nogomet i pokušavamo dati razloga za veselje navijačima Šahtara - rekao je Srna za službene stranice kluba.

Utakmica je igrana u Lavovu, a stadion je bio ispunjen.

- Hvala Lavovu, pogotovo našim navijačima koji su doputovali na utakmicu. Moraju znati da smo momčad i ja uz njih - dodao je Srna.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • joky4 24.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Chris_McCandless 23.07.2014.

    Srna je definicija kapetana. Nije napustio klub i navijače kad su ga željeli Chelsea i Barcelona, neće ni sad kad im je teže no ikad. Zaslužio je veliki spomenik ispred Donbass arene po završetku karijere.

  • Sgt1 23.07.2014.

    interesantno kak mu je vise stalo do ukrajinaca koji mu pune racune nego do hrvata i nase reprezentacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare