To je to što me zanima!

Srna: Partizan, Dinamo ili Hajduk... Ma, sve je to isto

Pratim Partizan. Upozorio sam svoje suigrače da Beograđani dolaze u kvalitetnijem i jačem sastavu nego prošle godine, rekao je Šahtarov kapetan
Vidi originalni članak

Tko god u Donjecku misli da će biti lako, vara se, rekao je Darijo Srna za srpski 'Sport' uoči utakmice protiv Partizana u srijedu.
- Pratim Partizan. Upozorio sam svoje suigrače da Beograđani dolaze u kvalitetnijem i jačem sastavu nego prošle godine. Dokaz tomu je i da su izborili Ligu prvaka - nastavio je Srna koji se prato što će biti sa Krstajićem, hoće li biti spreman. Dobio je odgovor da će putovati u Donjeck, ali nije sigurno da će igrati.
- O svemu sam dobro obaviješten. Znam da je Partizan pobijedio Rad 3-0, znam da je Boja zabio dva gola... - rekao je Srna dodavši da čak i zna rezultat Zvezdine utakmice iz prošlog prvenstvenog kola. Otkrio je i taktiku svog trenera Lucescua.
- Naprijed, samo naprijed. No znamo se mi i braniti. U 9 utakmica primili smo samo tri gola. Šahtar je kao lepeza, kako se otvori, tako će se i zatvoriti. Partizan će se uvjeriti u to - kaže Srna.
- Moramo pobijediti. Želimo pobjedu i protiv Arsenala. Ali tri boda na samom početku imaju posebnu važnost - priča hrvatski kapetan.
Uvjeren je kako na stadionu JNA u Beogradu neće biti lako ni jednom Arsenalu.
- Doći će i Arsenal na JNA, vidjet će što je balkanski mentalitet. Partizan, Zvezda, Hajduk, Dinamo... Sve je to isto. Zato i komentiram. Znam - zaključio je Darijo.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • emadis 14.09.2010.

    Ko bi nama ugodio taj se nije rodio pa makar bio i kapetan reprezentacije,otkuda toliko cinizma u komentarima?????????????

  • nkola19 14.09.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • Pro-bet-analiza 14.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare