To je to što me zanima!

Srna: Pokazali smo svima da ipak imamo pravog izbornika!

Fenomenalan je osjećaj plasirati se na Euro. Tamo nam je mjesto. Šteta što nismo dobili i tako se zahvalili ovim divnim navijačima, rekao je kapetan Hrvatske Srna...
Vidi originalni članak

Objektivno, nismo bolji od Turske za tri gola. Oni su stigli rasterećeni i čestitao bih mojim igračima koji su odgovorno i taktički besprijekorno odradili utakmicu. Hvala i navijačima, rekao je hrvatski izbornik Slaven Bilić za HRT nakon plasmana na Euro 2012. godine.

- Zaslužili smo pobjedu. Turci nam osim udarca Altintopa nisu zaprijetili. Imali smo više prilika - dodao je izbornik.

Darijo Srna kapetanski je odradio utakmicu.

- Nakon prve utakmice svi su pisali da smo prošli. Odlučili smo igrati igru iz prve utakmice. Turska je išla na sve ili ništa, došli su bez nekoliko igrača i nisu imali što izgubiti. Imali smo padova i uspona, ali pokazali smo karakter, pokazali smo da imamo pravog izbornika - rekao je Srna. 

- Fenomenalan je osjećaj plasirati se na Euro. Tamo nam je mjesto. Šteta što nismo dobili i tako se zahvalili ovim divnim navijačima.

- Turska nas nije iznenadila. I u prvoj utakmici imali su posjed lopte, ali nisu imali šanse - dodao je Srna.

- Imali smo svoje prilike, ali možemo biti sretni, na Euru smo. To je najvažnije - kaže Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • mik 18.11.2011.

    bilić o nogometu pojma nema.Ja bih bolje sastavio hrvatski tim, i imao bih sigurno više uspjeha iako nisam neki stručnjak. Imamo dar bogova-odlićne igraće na svim pozicijama i samo ovakav debil može dovesti reprezentaciju u priliku da ide u doigravanje za plasman...Idi više debilu, pusti stručnjacima da rade svoj posao !

  • marshal-tito 16.11.2011.

    odlazi deBiliću, prije nego nas osramotiš na EP. Hvala na kvalifikaciji, ali sad Adio

  • reckrece 16.11.2011.

    Opet kao da je igrala neka druga repka. Ni traga od one iz Istambula. Standardna priča, Sivilo i nemoć pred domaćom bublikom. Jeste. ostvarili su rezultat i treba biti zadovoljan. No opet je ista priča, čim ekipa s druge strane zna dva puta dodati loptu nama je odmah panika u uhima. I bezo obzira na odlazak na EUROnaša repka je nepredvidiva ekipa a funkcionira ko neprogramirani svjetionik na moru. Povremeno bljesne a večinom je u tami i sivilu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare