To je to što me zanima!

Srna posjetio Vatrene u Kijevu: Dečki, srušite 'moje' Ukrajince

Nasmijani reprezentativci dan uoči utakmice protiv Ukrajine primili su dragog gosta Darija Srnu u kijevskom hotelu. Bivši kapetan "vatrenih" zasigurno može dati koji savjet o domaćoj reprezentaciji
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija s novim izbornikom Zlatkom Dalićem boravi u Kijevu, gdje iščekuje posljednju utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Situacija je, nažalost, takva da nam je to "biti ili ne biti" - moramo ići po pobjedu, a poraz nas izbacuje iz svih kombinacija za Mundijal.

Nakon vrlo turbulentne subote, koja je počela smjenom Ante Čačića i ekspresnim ustoličenjem Dalića pa putovanjem za Ukrajinu, "vatreni" se u hotelu Opera u glavnom gradu Ukrajine pripremaju za večernji trening, posljednji pred utakmicu na Olimpijskom stadionu (ponedjeljak, 20:45).

Bivši kapetan Hrvatske Darijo Srna iskoristio je priliku i posjetio dojučerašnje suigrače u reprezentaciji te novog izbornika. Sudeći prema fotografijama Hrvatskoga nogometnog saveza, atmosfera za vrijeme ručka bila je odlična, a nadamo se kako je to samo najava dobrog izdanja naših na samoj utakmici.

Srna se odavno udomaćio u Ukrajini. Za Šahtar iz Donjecka nastupa od 2003., a godinama nosi kapetansku traku. Nažalost, mrlju na njegovu sjajnu karijeru bacile su optužbe da je bio dopingiran na testiranju izvan utakmice u proljeće ove godine. Darijo je najavio kako neće igrati dok se slučaj sasvim ne istraži, ali je obećao da to nije kraj njegove karijere.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 09.10.2017.

    bez Darija nije sve isto.... Hrvatska je nemoćna

  • EUROPE5 09.10.2017.

    Koji je ovi ?!

  • lorna1989 09.10.2017.

    Legenda, uvijek bio i ostao ❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare