To je to što me zanima!

Srna: Želimo četvrtfinale, bez obzira na sljedećeg suparnika

'Osmina finala je bio cilj i ovo je uspjeh, jer grupa je bila izuzetno jaka. No, i mi smo jaki, znamo to, te želimo proći u četvrtfinale bez obzira kojeg suparnika dobili'
Vidi originalni članak

Nogometaši Šahtara nisu zadržali prvo mjesto u svojoj skupini Lige prvaka, već s drugog mjesta čekaju ždrijeb osmine finala. Razlog je tome poraz na Donbass Areni u srijedu od Juventusa (1-0)...

Tim rezultatom su se obje momčadi plasirale među 16 najboljih u Ligi prvaka, a ispod crte je ostao prvak Europe Chelsea.

Hrvatski nogometaši, Darijo Srna i Eduardo, su počeli utakmicu protiv Juventusa s tim da je kraj na travnjaku dočekao samo Srna, dok je Eduardo zamijenjen tijekom poluvremena.

- To je nogomet. Oni su nam zabili autogolom, mi smo promašili mnoge šanse. Takva se utakmica mogla očekivati kada se sastanu dvije jake momčadi kao mi i Juventus. Oni su dobra momčad, bili su odlični večeras - rekao je domaćim novinarima u mix-zoni Darijo Srna.

- Mi smo cilj ostvarili, iako smo izgubili prvo mjesto na kraju. Osmina finala je bio cilj i ovo je uspjeh, jer skupina je bila izuzetno jaka. No, i mi smo jaki, znamo to, te želimo proći u četvrtfinale Lige prvaka bez obzira kojeg suparnika dobili.

Za Šahtar je time završila polusezona u kojoj su dominirali u domaćem prvenstvu, ali i ostavili odličan dojam u Ligi prvaka.

- Je, uspješno smo sve obavili bez obzira na ovaj poraz. Stalno rastemo, igramo dobar nogomet. Zadovoljni smo - završio je Srna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • WOMANIZER 06.12.2012.

    onda grizite! lol

  • cudak 06.12.2012.

    ma crkli dabogda da ste osvojili prvo mjesto izborili bi četvrtfinale, a ovako se nadm da ćete izvuć Bayerna i popit petardu

  • ilovenatasa 06.12.2012.

    Da , jedino kad bi igrali sa Dinamom.. Onda prolaze 100 % .. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare