To je to što me zanima!

Sutkinja Marijana odgovorila Hrvatima: Jako lijepa pjesma...

Marijana Veljović očarala je širu sportsku javnost svojom ljepotom, a pjesmom su je u finalu Davis Cupa u Lilleu počastili i Hrvatski navijači koji su joj zapjevali 'Slatka mala Marijana...'
Vidi originalni članak

Marinu Čiliću oba meča u finalu Davis kupa sudila je atraktivna srpska sutkinja Marijana Veljović.

- Nikad nisam očekivala da ću ovo raditi u životu. Tenis je moja strast. San mi je bio biti na Wimbledonu, makar kao gledatelj. To što sam radila tamo je bilo nešto nevjerojatno. Sama sebi sam rekla: 'Tvoji snovi se ostvaruju' - pričala je Veljović nakon finala Davis Cupa u Lilleu.

Marijana Veljović pobrala je i simpatije hrvatskih navijača nakon što je u jednoj situaciji korigirala odluku linijskog suca koji je dosudio aut za Čilića. Publika je potom zapjevala pjesmu iz čuvenog filma 'Tko pjeva zlo ne misli': 'Slatka mala Marijana...', što se svidjelo srpskoj sutkinji.

>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE<<

- Jako simpatična pjesma - prokomentirala je Veljović u razgovoru za B92.

- Ovaj vikend je bio poseban zbog finala Davis kupa. U Srbiji sam to radila kao linijski sudac i bilo je posebno iskustvo. Zamislite tek ovo. Ovo je odlično životno iskustvo - zaključila je Veljović.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • SuzyMyoko_1 28.11.2018.

    ...Vlaho Paljetak, tamo negdje 193x godine... a bilo je u filmu Tko pjeva... Inače, lijepa gesta navijača, vjerujem da joj je bilo drago....

  • 28.11.2018.

    To je pjesma od Dubrovackih Trubadura. Neka joj se peva kako bi rekli Srbi. Zasluzila ova srbijanka

  • 28.11.2018.

    Srećom izvan granice je pa nema iskušenja ...imamo mi naše starlete

Komentiraj...
Vidi sve komentare