To je to što me zanima!

Srpske odbojkašice domaćini u BiH?! Uzvraćaju istom mjerom

Bude li Srbija domaćin na Palama mi ćemo zakazati utakmicu u Novom Pazaru protiv Kosova ili možda Turske. Pa da vidimo kako će se oni onda osjećati, najavljuje Alija Fatić
Vidi originalni članak

Na horizontu je odbojkaška afera sa notama diplomatskog skandala. Začetak joj je na Palama, a prema najavama vodećih ljudi Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine, nastavak bi mogao biti u Novom Pazaru, javlja sarajevski Dnevni avaz.

Odbojkaški savez Srbije odlučio je da će njihova ženska reprezentacija svoju domaću utakmicu protiv Azerbejdžana igrati u - Republici Srpskoj. Na Palama 17. srpnja ove godine. Za to nisu tražili bilo kakvu suglasnost ili dozvolu Odbojkaškog saveza BiH.

- Nitko nas nije kontaktirao niti smo mi dali bilo kakvu suglasnost. Ja sam predsjednik Saveza za cijelu BiH i tako se ponašam. Imam odličnu suradnju s klubovima iz Republike Srpske, ali ovo što sada stiže iz Srbije nije dobra stvar - komentirao je čelni čovjek BiH odbojke, Alija Fatić.

Suglasnost da Srbija kao domaćin igra službenu utakmicu u BiH, kaže, nikada neće dati, ali... Ima spreman odgovor:

- Ukoliko se ta utakmica odigra, mi ćemo zakazati utakmicu u Novom Pazaru protiv Kosova ili možda Turske! Pa da vidimo kako će se tada osjećati Zoran Gajić iz Odbojkaškog saveza Srbije koji nam se uopće nije javio - najavio je Alija Fatić.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • realan5 14.06.2019.

    BIH je umjetna tvorevina koju treba rascijepati na hrv i srbiju. Muslimanima je dato izmisljeni jezik bosnjacki koji je mjesani hrvatski i srb. i nacionalnost kako bi dobili svoj dio. Muslimani odnosno osmansko carstvo su bili okupatori u ovom kraju te su oni ostaci njih i srbi i hrvati koji su presli na tu vjeru. Nelogicnost granice hrv se vidi i po samom neumu u kojem zivi 90% hrvata i sad ispasta cijela hrv zato sto imamo razdvojenu hrv.

  • 14.06.2019.

    Koga to zanima u Hrvatskoj !!!!! Nevjerojatno !!!!

  • 14.06.2019.

    Sjećam se dok je partizan igrao euroligu u košarci i dok su došli do final 4.posljednje utakmice, cijela dvorana je ključala,bila prepuna,tadašnji predsjednik Tadić u publici,... i veliki transparent na ćirilici "dogodine u vukovaru ".nitko od naših medija to nije osudio,pupovca se nikada ne proziva, priča se o jadnim potjeranim srbima,stavljaju se na naslovnice podrška profesoru koji dijelom kritizira domovinski rat....da mogu,ovo bi srbi napravili i u vukovaru, ali zahvaljujući našim medijima možda to i doživimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare