To je to što me zanima!

Srpski košarkaš opsovao suca: Je*em te u usta, govno jedno

Utakmicu su Turci prelomili u završnici, Milano je promašio tricu kod 71-76 za priključak, a suci, odnosno slovenski sudac Milan Nedović, u napadačkom skoku svirao prekršaj Nemanje Nedovića
Vidi originalni članak

Kruno Simon i njegov Anadolu Efes  u četvrtak su trijumfalno prošli milanskim Mediolanum Forumom (76-81) unatoč skromnijoj partiji jedinog euroligaškog hrvatskog reprezentativca (6 poena, 3 skoka, 2 asistencije za 21 minutu).

Utakmicu su Turci prelomili u završnici, Milano je promašio tricu kod 71-76 za priključak, a suci, odnosno slovenski sudac Milan Nedović, u napadačkom skoku svirao prekršaj Nemanje Nedovića, njegov peti isključujući.

Srpski košarkaš ljutitim je korakom otišao na klupo odakle je svom prezimenjaku na njemu itekako razumljivom jeziku sročio svoje mišljenje o odluci.

- Je*em te u usta, konju jedan - govorio je dok ga kamera nekoliko trenutaka nije još jednom uhvatila.

- Govno jedno.

Milanu je to bio prvi domaći poraz ove sezone, nekome će frustracije biti razumljive...

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • blue_devil006 24.11.2019.

    Dobro jutro! Pa to svi rade....sjecam se jedne utakmice Lige prvaka i našeg Dade Prše.....hehe.....golman mu skinuo udarac i kamera na njemu.....sjetio mu se svih najmilijih hahahahha

  • 23.11.2019.

    Svaka mu cast,u pravu je..da je vise ovakvih igraca mafiji bi se stalo u kraj!

  • SportFan 23.11.2019.

    Vi bas nemate bolje vijesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare