To je to što me zanima!

Srpski mediji: 'Ne, ne, težak poraz rukometaša! Orlovi pali u Szegedu, Hrvati zakomplicirali'

'Balkanski derbi' pripao je Kaubojima što je teško palo pojedinim srpskim medijima. Jer Hrvatska igra s Ukrajinom, a Srbija se mora vaditi protiv prvog favorita skupine Francuske
Vidi originalni članak

Protiv Francuske je nedostajalo malo sreće, vjerojatno i Luka Cindrić na terenu, ali i blagonakloniji pristup sudaca. No, hrvatska rukometna reprezentacija ostala je živa nakon što je na Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj srušila reprezentaciju Srbije 23-20 i za plasman u drugi krug ćemo odlučivati sami.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski i srpski navijači pjevaju zajedno

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srbija igra s Francuskom i, isključivo po omjeru snaga i kvaliteta reprezentacija, za očekivati je da će Francuzi slaviti. Ipak, ne treba se pouzdati u razvoj druge utakmice već gledati našu. Hrvatska igra protiv Ukrajine i treba ići na pobjedu bez obzira na sve.

'Balkanski derbi', kako se kolokvijalno naziva sudar Hrvatske i Srbije, tako je pripao Kaubojima što je teško palo pojedinim srpskim medijima.

- Ne, ne, težak poraz rukometaša! "Orlovi" ostavili SRCE NA TERENU, ali Hrvati odnijeli pobjedu na Europskom prvenstvu, tek sad je drama u našoj grupi - piše Blic dok u tekstu ističe da je Hrvatska bila zasluženo bolja, da su briljirali Šunjić na golu i Martinović u igru te da će odlučivati posljednji susret s Francuskom.

Informer piše da je Hrvatska bolje otvorila susret, ali da se Srbija uspjela vratiti.

- Jednom kada su se Kauboji odlijepili na tri gola prednosti, više nije bilo povratka za Orlove - piše Informer.

Rukometne utakmice dotaknuli su se i Kurir te B92, no ti mediji prenijeli su izvještaj bez veće reakcije. Ionako je fokus srpskih medija isključivo na suđenju njihova, ali i najboljeg svjetskog tenisača, Novaka

DRAMA U AUSTRALIJI Kraj suđenja stoljeća: Australci će deportirati Novaka Đokovića! .

GLEDAJTE UŽIVO - DEPORTACIJA NOVAKA ĐOKOVIĆA IZ AUSTRALIJE:

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Prexicro 16.01.2022.

    Fakti su da Hrvatska nije u zapadnom Balkanu jedino ako nešto može biti nešto još zapadnije

  • Antitovar3 16.01.2022.

    Levajini i subasicevi izgubili?Ma nije moguce...

  • seagul 16.01.2022.

    Sadimo vrbe

Komentiraj...
Vidi sve komentare