To je to što me zanima!

Srpskog košarkaša pustili iz bolnice, uskoro će i suputnika

Nakon što se oglasio i sam Ognjen Kuzmić, srpskog je košarkaša pregledao tim liječnika te dopustio da se nastavak oporavka odvija kod kuće kako bi Ognjen mogao biti s obitelji...
Vidi originalni članak

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, pušten je u četvrtak navečer na kućno liječenje. Liječnički tim koji je i bio uz Ognjena i obavio kontrolu, pustio je srpskog košarkaša da nastavak liječenja odradi kod kuće uz svoje najbliže, ali i najstroži nadzor liječnika.

GLEDAJ ME U OČI Možda je gledao - u mikrofon! Trener Zvezde se preznojavao

Crvena zvezda je izrazila veliko zadovoljstvo viješću koju je dobila od liječnika iz Banja Luke i obitelji Bogdana Ilića, koji je nastradao u prometnoj nesreći sa Ognjenom, da će i Bogdan biti u petak pušten na kućno liječenje.

DOBRE VIJESTI Srpski košarkaš poručio: Hvala vam na podršci, idemo naprijed

Podsjetimo, nedugo prije puštanja na kućnu njegu, Kuzmić se obratio javnosti i preko službene stranice svoga kluba:

„Želim se ovom prilikom zahvaliti svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživio i proživio. Svima iz Crvene zvezde, liječnicima i cijelom medicinskom timu, ministru zdravstva, svim mojim suigračima, bivšim i sadašnjim, izborniku Đorđeviću i navijačima koji su brinuli za mene" - poručio je košarkaš.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Inteligencija 26.07.2019.

    Vidi face

  • pocetakkraja 26.07.2019.

    Srce mi je kao torba kad vidim samo 4 komentara na vijesti iz srbije. Pa ih vi sad forsirajte a ja sve pozivam na bojkot citanja i komentiranja istih

  • casper747 25.07.2019.

    good luck

Komentiraj...
Vidi sve komentare