To je to što me zanima!

Srušio je Hrvatsku 2008., a sad se bori s korona virusom

Sve je bilo normalno, a onda je odjednom razvio simptome jako brzo i još smo u šoku. Ovo su kritična vremena. Najteže od svega je što ga ne možemo vidjeti, rekla je žena Rustua Recbera
Vidi originalni članak

Legendarni turski nogometni golman Rustu Recber završio je u bolnici nakon što je obolio od bolesti COVID-19, otkrila je njegova žena u subotu.

LEGENDARNI NAPADAČ Ševčenko: Korona je Černobil, a liječnici su heroji ovog doba

Recber (46) je rekorder po broju utakmica za tursku nogometnu reprezentaciju, igrao je preko 120 puta kroz dva desetljeća, a njegova žena je o svemu javnost obavijestila na Instagramu:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Htjela bih vam svima dati bolje vijesti, a da su istinite, pa mi je žao što vas moram obavijestiti da je moj muž zaražen korona virusom. Sve je bilo normalno, a onda je odjednom razvio simptome jako brzo i još smo u šoku. Ovo su kritična vremena.

Nasreću, ostali članovi obitelji nisu bili pozitivni.

OPORAVIO SE TRENER ARSENALA Arteta prebolio korona virus: Ovo je vrijeme za promjene!

- Najteže od svega je što ga ne možemo vidjeti. Proći će i ovi dani. Imajte savjesti i poštujte druge - proučila je njegova Isil uz hashtag #YouAreStrongRR - "Jak si, Rustu Recber".

Recber je u karijeri igrao za Fenerbahče, Bešiktaš, Antalyaspor, a nakratko je bio i u Barceloni.

Turska zasad ima oko sedam i pol tisuća potvrđenih slučajeva zaraze korona virusom, a preko stotinu ljudi preminulo je od bolesti.

Recber je u više navrata igrao protiv Hrvatske. Na Euru u Engleskoj 1996. zaobišao ga je Goran Vlaović i zabio gol za pobjedu te je tada bio tragičar, a na Euru 2008. je u 122. minuti izveo prekid koji je Turke naposljetku odveo do penala u četvrtfinalu, a samim time i preko Hrvatske...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 29.03.2020.

    Ja mislio potres opet,a ovaj je jedini uspio srusit hrvatsku.ti naslova m.... tiii...

  • svi-smo-isti 29.03.2020.

    Zelim ti brz oporavak. Sport je i kad se izgubi.

  • 29.03.2020.

    Vidite što se dogodi onima koji sruše Hrvatsku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare