To je to što me zanima!

Stanić Belgijcima: Imate zlatnu generaciju? Dokažite to danas

Bivši hrvatski reprezentativac vjeruje kako Hrvatska danas na Maksimiru može pobijediti Belgiju. Kaže kako je Hrvatska najbolja kad nam je to najpotrebnije
Vidi originalni članak

Hrvatska je najbolja kad je najteže, upozorio je Mario Stanić (41) Belgijce.

Bivši hrvatski reprezentativac u razgovoru za belgijske medije osvrnuo se na današnju utakmicu kvalifikacija za SP. Mario je između ostalih u karijeri igrao jednu sezonu i za belgijski Brugge te je bio najbolji strijelac prvenstva.

- Vidim da se piše kako Belgija ima zlatnu generaciju. Ako je doista tako, večeras imaju priliku da to dokažu na Maksimiru. S druge strane, Hrvatskoj će večerašnja utakmica biti pravi test karaktera - priča Stanić.

Belgijci vjeruju kako danas mogu osigurati odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil, no Mario ih je podsjetio da je Hrvatska uvijek odlično reagirala kada se nalazila u teškim situacijama.

- Sjetite se samo što smo napravili Turskoj u dodatnim kvalifikacijama prije dvije godine. Ili Ukrajini  1997. Ako mene pitate, mislim da su šanse pola-pola. Posljednje dvije utakmice protiv Srbije i Škotske ne otkrivaju pravu sliku o Hrvatskoj. Imamo kvalitetu da pobijedimo i jače reprezentacije od Belgije - zaključio je Stanić.

Kalkulacije: S tri boda smo osigurali dodatne kvalifikacije

Idi na 24sata

Komentari 50

  • nikluk20 12.10.2013.

    evo dokazali su ti....rasturili nas usred zagreba...pokazali su kako igra momčad...

  • user_125142 12.10.2013.

    dokazali su nazalost !!

  • zokinjo 11.10.2013.

    ...bla bla bla:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare